Anna - ocena (1) Pan Alex zbudował garderobę moich marzeń, której wszyscy mi zazdroszczą.... Anna Marek - ocena (1) Bardzo dobry kontakt , szybki pomiar,doradztwo, przystępna cena. Montaż ku... Marek Marta - ocena (1) Cudowna ekipa! Szybko i bardzo profesjonalnie zrobione. Swietny kontakt.... Marta
Kamila Maruszewska - ocena (1) Najlepsza firma z jaką współpracowaliśmy jeśli chodzi o projekt, wykonanie i... Kamila Maruszewska Julia - ocena (1) Wysoka jakość produktów, szafa wykonana w trzy tygodnie. Julia Julia - ocena (1) Jakość, cena, wykonanie wszystko na typowe 6! Bardzo polecam. Jestem w pełni... Julia Wojciech - ocena (1) Ładnie, z dobrą komunikacją i baaardzo szybko. Polecam Wojciech Magda - ocena (1) Rzetelny, solidny, uprzejmy, terminowy fachowiec. Bardzo dobra jakość w... Magda Mariola - ocena (1) Najlepszy Stolarz w Trójmieście, wykonanie w najlepszym wydaniu, jakość, cena... Mariola Ewa - opinia (1) Nie dość, że przed terminem, to dokładnie i czyściutko. Wymyśliłam coś... Ewa Ania - opinia (1) Jestem zachwycona współpracą. Świetny kontakt, fachowe doradztwo, szybka... Ania Jarek - opinia (1) Meble na medal...precyzja i super doradztwo Jarek Ewa - opinia (1) Słowny, punktualny i odpowiedzialny. Jestem zachwycona fachowością i... Ewa