Douglas - uwaga na obsługę !!! (1) Poraziła mnie obsługa w Douglasie! Dwie długowłose donny w kasie najpierw... Ika brak sklepu (1) ogólnie centrum fajne chociaż brakuje sklepów z niektórych branż. Dla mnie... gigant Apteka - obsługa tragiczna (1) Całe centrum jest fajne, ale apteka masakra. Obsługa chyba trafia tam z... Aneta
TRIUMPH (1) Bardzo fajne centrum handlowe!! Szczególnie podoba mi się sklep Triumph, w... gdusia sklepy (1) Brak takich sklepów jak ,kappahl,gino rossi,geox,ecco, i in. dobrych firm. Paaula MUSTANG/PUMA (1) Jestem stałą klientką Alfa Centrum a szczególnie sklepu Mustang/Puma i... Magdalena MUstang/Puma (1) Zdecydowanie polecam ten sklep ze względu na duży wybór obuwia Puma!... Dorota Uwaga na plac zabaw TUPTUS (1) Zdecydowanie nie polecam placu zabaw moja corka zlamala tam noge juz mija... Asia Euroapteka.....tiaaaaaaaaaaaa! (1) Kupowałam tam plastry,okazało się,że te które mnie interesują są z metra i... Monika MUSTANG / PUMA (1) Przykro mi to stwierdzić ale w sklepie PUMY w Alfa Centrum jest beznadziejna... Małgosia PAN KROK (1) Ostrzegam przed tym sklepem, nie radzę w nim kupować. Obsługa nieprzyjazna i... Asia enigma - opinia (1) Bardzo przujemnie można spędzic czas w dodatku na drugim piętrze znajduje... enigma Sklep Szefler (1) Chcialbym odradzic wszystkim kupujacym wizyte w sklepie Szefler. Udalem sie... krux