NAJLEPSZA SZKOŁA PŁYWANIA W TRÓJMIEŚCIE ! (1) Do ALICESWIM swim uczęszcza dwójka moich dzieci. Moje pociechy uwielbiają... Maciej Nie polecam (3) Dziecko uczyło się w AliceSwim przez okrągły rok. Postęp - zerowy. Podejście... Rodzic Fajna szkoła pływania (1) Polecam: Zaangażowanie, profesjonalizm, poczucie humoru Kadry. Moje córka... Ola
Najlepsza szkółka nauki pływania w Trójmieście (1) Super przyjazna atmosfera panująca na zajęciach. Moja córeczka zachwycona... K Szkoła pływania - ocena wymagającego rodzica (1) Pełen profesjonalizm - Pani Agnieszka i jej zespół dbają o to aby wszystkie... Rodzic .... - opinia (2) Urodziny zorganizowane bardzo fajnie, wszystko na sportowo z przymrożeniem... .... trenig personalny (1) Trafiłem tu z polecenia znajomych którzy maja dzieci w szkółce pływania alice... Michal Rewelacyjna szkółka (1) Trenerzy są świetni, indywidualnie podchodzą nawet do bardzo bojaźliwych... Annie Profesjonalizm P.Agnieszko!! (1) Poszukiwałem dla mojego syna indywidualnego podejścia,trenerów z... Mariusz z synem