Alicja Stepokura makijaż - opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele
Zna ktoś Alicja Stepokura? Zdjęcia na facebooku zachęcają, ale nachalna autoreklama na forum mnie zniechęca. Ktoś korzystał z jej makijażu?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Alicja Stepokura makijaż - opinie

Mnie malowała, ja byłam zadowolona bardzo. Super kontakt i makijaż świetny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

I znowu z tego samego ip kolejna zadowolona klientka... Dziękuję, sama rozwiala mi Pani wątpliwości. Muszę szukać dalej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie, mnie też zniechęca ta reklama zamiast zachęcić :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mnie malowała Pani Alicja i byłam bardzo zadowolona, także polecam :) Jeżeli ktoś ma wątpliwości najlepiej żeby obejrzał zdjęcia na profilu na FB i zobaczył czy mu to pasuje. Ja tak zrobiłam i byłam zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mi też zdjęcia na fb się podobają, ale po co podszywa się pod wymyślone klientki, żeby zrobić sobie reklamę? Rodzą się wtedy wątpliwości czy zdjęcia z fb są w ogóle jej... nie mówię, że reklamowanie się jest złe, niech się reklamuje, ale podpisujac jako ona...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

widzę, ze ktoś się uwziął na Panią Alicję!! Skąd wiecie, że to ona się podszywa? A jak to nie ona to nie głupio Wam?? Przecież teraz przez internet można wszystko zrobić! Mnie malowała i ja nie mam zastrzeń, pozatym bardzo miła i skromna dziewczyna!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiem , że odgrzewane, ale cudowne makijaże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rowniez odgrzewam, ale tez polecam Ale. Jakbym mogla, to bym malowala sie u niej codziennie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!