Cóż za strata pieniędzy!
W momencie kiedy telefonicznie nie przyjęto mojej rezerwacji powinnam była sobie odpuścić to miejsce. Niestety, zachęcona rozpoznaniem przewodnika Michelin i wystrojem, spróbowałam zrobić rezerwację mailowo. W mailu wyraziłam zainteresowanie menu degustacyjnym oraz parowaniem win, zapytałam czy możemy kolację rozpocząć o 19 biorąc pod uwagę, ze restauracja zamyka o 22. Odpowiedź dostałam po ponad 24 godzinach, ale była pozytywna i profesjonalna.
Na miejscu okazało się, że mojej rezerwacji nie ma w notesie. Potem powiedziano mi, że aby skorzystać z menu degustacyjnego należy zrobić specjalną rezerwację. Następnie poinformowano mnie że kolacja degustacyjne dla dwóch osób kosztuje 700zl i zawiera również kieliszek prosecco. Prosecco to dość dziwny wybór na restauracje obiecującą tak wysoki poziom, ale i tak nigdy go nie dostaliśmy. Na stronie internetowej cena menu degustacyjnego to 299zl od osoby.
Jedzenie było w większości bez smaku. Obsługa jest doskonałym przykładem na to, dlaczego chodzenie do wyszukanych restauracji odchodzi do lamusa