Alicja - ocena
Miałam dziś kontakt z p. doktorem Piotrem Jaworskim ( ortopeda, traumatolog). Odradzam z czystym sumieniem. Jestem osobą niepełnosprawną, ale pracującą zawodowo. Przeszłam liczne operacje kręgosłupa. Pan doktor cały czas mówił,że to od siedzenia. Zapracowałam sobie tym siedzeniem na te operacje a i od siedzenia umiera kolano. To już po prostu wszystko jasne. Przy czym nie reagował na moje zaprzeczenia. Całe życie dużo pracowałam również fizycznie,z dziećmi i młodzieżą niepełnosprawną. Proszę mi wierzyć, w tej pracy nie siedzi się wcale. Samotnie wychowałam dzieci i często pierwszy raz siadałam dopiero wieczorem. A pan doktor ma jedno wytłumaczenie? W czasie wizyty mnie nie dotknął, nie zbadał i nie ogladał aktualnych wyników ważnych badań. Naprawdę sporo płacę na NFZ i nie pozwalam na takie traktowanie. Oczywiście zajmę się sprawą, ale Odradzam Odradzam konsultacje z dr P. Jaworskim. Na taką wizytę czekałam 1 rok ( będąc 5 miesięcy po 2 operacjach kręgosłupa)!!!! Współczuję Osobom współpracującym z takim człowiekiem. Panie pracujące w dziale rehabilitacji, dla odmiany, są w kontakcie z pacjentem życzliwe i przemiłe.