Jack - ocena (1) Lekarze jak i reszta zespołu medycznego bardzo miła i serdeczna. Jack MS - ocena (1) Bardzo profesjonalny i konkretny lekarz. Tutaj jest duży plus. Niestety,... MS Alicja - ocena (1) Miałam dziś kontakt z p. doktorem Piotrem Jaworskim ( ortopeda, traumatolog).... Alicja
Danuta - ocena (1) Bardzo polecam tę placówkę,dziś byłam na badaniach ,pani pobierająca krew to... Danuta Iza - ocena (1) Miła, konkretna obsługa rejestratorek. Dostępne bliskie terminy do neurologa.... Iza Magda - ocena (1) Kolejna skarga na panie siedzące (bardzo trafne słowo) w rejestracji... czy... Magda Maciej - ocena (1) Super atmosfera. Wszyscy bardzo mili, uśmiechnięci, a co ważne bardzo... Maciej WP - ocena (1) Super wizyta. Jakość badania rekompensuje czas oczekiwania na wizytę.... WP Irena - ocena (1) Pani Jadwiga Gromadzka -logopeda Osoba bardzo przyjazna osobom... Irena Dariusz - ocena (1) Fatalna obsluga na kardiologii ta kobieta ktora prowadzi rejestracje oraz ekg... Dariusz zadowolony pacjent - ocena (1) Począwszy od bezproblemowego umówienia wizyty u Pani Karoliny w recepcji po... zadowolony pacjent Angelika - ocena (1) Polecam dr Tomasz Sikora świetny specjalista w diagnostyce otolaryngologii... Angelika Iwona - ocena (1) Potrzebuję pomocy jestem uzależniona od alkovholu Iwona Anna Kuciel - ocena (1) Jestem pacjentką od dwóch lat , po chemioterapii , i nie mam żadnych... Anna Kuciel Pieszo 2 przystanki - ocena (1) Odebrałam tego "specjalistę" tak jak ta pani od gipsu na siłę. Z odległości... Pieszo 2 przystanki Krzysztof - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem obsługi. Pani Doktor wykazała się niezwykłym... Krzysztof M.Z. - ocena (1) Świetni lekarze, przyjazna atmosfera, miłe panie w rejestracji, bardzo pomocne! M.Z. Leszek S - ocena (1) Wizyty u lekarzy specjalistów Dr Sander i Dr Jedliński profesjonalne ,... Leszek S Beata.lewkowicz - ocena (1) Dzień dobry Przychodnia ul.Otomińska 15c Bardzo dziękuję za pomoc .Paniom z... Beata.lewkowicz Dorota - ocena (1) dr Joanna Kłudkowska mega profesjonalna, poświęca tyle czasu ile potrzeba... Dorota