Sławomir - ocena (1) Pełne skoncentrowanie Personelu na Pacjencie. Zawsze punktualnie. Uprzejmy i... Sławomir Marek - ocena (1) Właśnie zakończyłem 30-dniowy maraton zabiegów w ramach NFZ. Profesjonalny,... Marek Jerzy Południewski - ocena (1) Super przychodnia, świetni lekarze, a Pani dr Linde Duda jest najlepszym... Jerzy Południewski
Jacek - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i skutecznie. Jacek Jarek - ocena (1) Miejsce godne polecenia ze względu na zaangażowany zespół fizjoterapeutów i... Jarek Maciek - ocena (1) Świetna i profesjonalna obsługa. Kolonoskopia, ludzi bardzo dużo a mimo... Maciek Grazyna - ocena (1) Robiłam jedno oko i teraz będę miała długie oko operowane na zaćmę jestem... Grazyna Katarzyna - ocena (1) Usg kontrolne na marzec 2027 rok. Skandal i to jako stala pacjentka centrum... Katarzyna greylin - ocena (1) Profesjonalna rehabilitacja, zaangażowani fizjoterapeuci. greylin Kaja - ocena (1) Beznadzieja. Moja mama była w sobotę żeby zrobić zastrzyk. Niestety Pani... Kaja Renata - ocena (1) Polecam dr Grzywacz, bardzo dobra, kompetentna pulmonolog, zastosowane... Renata Henryk - ocena (1) centrummedycznym morska wraz żoną odbyłem rehabilitację w systemie... Henryk Jadwiga M - ocena (1) Bardzo polecam dr Wroblewską, bardzo kompetentna i rzeczowa lekarka... Moc... Jadwiga M Dorota - ocena (1) Już drugi raz korzystałam z rehabilitacji na oddziale dziennym Centrum... Dorota Sylwia - ocena (1) Dziś miałam przyjemność być w tej Przychodni. pierwszy raz w życiu w... Sylwia Józef - ocena (2) Dziękuję Pani Doktor Agnieszce Białomyzy za skuteczne i bezbólowe wyleczenie... Józef Kd - ocena (1) Bardzo nieżyczliwy i nie miły personel w rejestracji , żałosna organizacja Kd Marcin - ocena (1) Lekarze specjaliści w NZOZ Morena uratowali moje zdrowie. Bardzo dziękuję i... Marcin Maria - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetów POZ jak i poradni neurologicznej.... Maria Weronika O. - ocena (1) Ogólnie oceniając przychodnie - petarda! korzystałam już trochę z pomocy... Weronika O.