Gosia - ocena (1) Gorąco polecam przychodnie. Mili, kompetentni lekarze, wizyty umawiane... Gosia Artur - ocena (1) W końcu mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z usług dietetycznych . Od lat... Artur Ania - ocena (1) Z ogromną przyjemnością chcę podzielić się opinia i odczuciami po wizycie w... Ania
Zbigniew - ocena (1) Czysto i szybko Zbigniew Zbigniew - ocena (1) No fajnie jest no Zbigniew Marek - ocena (1) Takiej przychodni brakowało w Sopocie. Miła, profesjonalna obsługa. Uśmiech... Marek Halina - ocena (1) Byłam na wizycie u neurologa. Jestem pod ogromnym wrażeniem jak może wyglądać... Halina Małgorzata - ocena (1) Niesamowita przychodnia, godna polecenia to wszystko na NFZ. Czysto,... Małgorzata Joanajoana1205@gmail.com - ocena (1) Jestem niesamowicie zaskoczona wysokim poziomem usług. Personel przemiły, i... Joanajoana1205@gmail.com Rozczarowany - ocena (1) Odradzam pobyt na oddziale dziennym psychiatrycznym. W trakcie terapii... Rozczarowany Maciej - ocena (1) Nie znam takiej drugiej Przychodni, wolałabym rzadziej tam chodzić,... Maciej Zadowolony pacjent - ocena (1) Polecam przychodnie Kardiotel . Szybkie terminy do lekarzy , bardzo miły... Zadowolony pacjent Gosia - ocena (1) Polecam przychodnie w 100%,pelen profesjonalizm Gosia Danutka - ocena (1) Pani Doktor K. Chojnowska specjalista neurolog jest lekarzem z ogromną... Danutka beta - ocena (1) Przychodnia nowa, czysta, ładna. Panie w rejestracji bardzo miłe. Pani... beta beta - ocena (1) Bardzo dobra przychodnia, kompetentni i pomocni młodzi lekarze. Miła i... beta Mama małego pacjenta - ocena (1) Dr Kłudkowska jest przemiłą i bardzo skrupulatną lekarka. Każdemu pacjentowi... Mama małego pacjenta Irek - ocena (1) Brak organizacji. Straciłem cierpliwość od czekania po pobraniu numerku, na... Irek AK - ocena (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie / - kompleksowo, kompetentnie a także z... AK Inga - ocena (1) Byłam z babcia u okulisty, neurologa i dermatologa. W recepcji panie miłe,... Inga