Joanna - ocena (1) Panie w rejestracji szczególnie kompetentne,w każdej sytuacji pomocne,... Joanna Dorota - ocena (1) Super pielęgniarki , dobrzy lekarze Dorota Andrzej - ocena (1) Wszystko ok. Pielęgniarki miłe Andrzej
Zawadzka Emilia - ocena (1) Do pulmonolog dr Klimek jeżdżę od 2 lat.Pani doktor jest wspaniałą lekarką... Zawadzka Emilia Łukasz - ocena (1) gorąco polecam, pełen profesjonalizm i empatia. W rejsetracji Panie bardzo... Łukasz Gosia - ocena (1) Gorąco polecam poradnie poz na Rzemieślniczej. Super empatyczni lekarze,... Gosia Wanda - ocena (1) Świetne miejsce! Personel młody i wykwalifikowany! Podchodzą do pacjenta z... Wanda Izabela - ocena (1) Wszystko ok, bardzo profesjonalnie. Polecam w 100% Izabela Janina Glińska - ocena (1) Mam prawie 80 lat. około 11-tego sierpnia zaczęły się u mnie bóle kości... Janina Glińska Gosia - ocena (1) Gorąco polecam przychodnie. Mili, kompetentni lekarze, wizyty umawiane... Gosia Artur - ocena (1) W końcu mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z usług dietetycznych . Od lat... Artur Ania - ocena (1) Z ogromną przyjemnością chcę podzielić się opinia i odczuciami po wizycie w... Ania Zbigniew - ocena (1) Czysto i szybko Zbigniew Zbigniew - ocena (1) No fajnie jest no Zbigniew Marek - ocena (1) Takiej przychodni brakowało w Sopocie. Miła, profesjonalna obsługa. Uśmiech... Marek Halina - ocena (1) Byłam na wizycie u neurologa. Jestem pod ogromnym wrażeniem jak może wyglądać... Halina Małgorzata - ocena (1) Niesamowita przychodnia, godna polecenia to wszystko na NFZ. Czysto,... Małgorzata Joanajoana1205@gmail.com - ocena (1) Jestem niesamowicie zaskoczona wysokim poziomem usług. Personel przemiły, i... Joanajoana1205@gmail.com Rozczarowany - ocena (1) Odradzam pobyt na oddziale dziennym psychiatrycznym. W trakcie terapii... Rozczarowany Maciej - ocena (1) Nie znam takiej drugiej Przychodni, wolałabym rzadziej tam chodzić,... Maciej