Obolonczyk Wiktor - ocena (1) Polecam dr Oberman,najlepszy kardiolog i Przychdnia Obolonczyk Wiktor Natalia - ocena (1) Bardzo polecam! Położne, Pani Jola i Pani Paulina otoczyły mnie tak troskliwą... Natalia Joanna - ocena (1) Z całego serca polecam Przychodnię Rodzinną Kardiotel w Sopocie! To miejsce,... Joanna
Radosław Iwiński - ocena (1) Od kilkunastu lat miewam dolegliwości z kręgosłupem na odcinku lędźwiowym. W... Radosław Iwiński Ania - ocena (1) Z całego serca polecam położną środowiskową Paulinę Andrzejewską. Zarówno... Ania Matka z dzieckiem - ocena (1) Jestem tu pierwszy raz i już polecam to miejsce dla rodziców z dziećmi Matka z dzieckiem Karolina i Kuba z synkiem - ocena (1) Cieszę się, że trafiłam na tak kompetentną, otwartą, uprzejmą i opiekuńczą... Karolina i Kuba z synkiem Natallia - ocena (1) Serdecznie polecam opiekę okołoporodową w tej przychodni. Doktor Kamil... Natallia Ewa - ocena (1) Polecam położną Paulinę na opiekę przedporodową i patronażowe. To położna z... Ewa Karolina - ocena (1) Miałam przyjemność trafić do dr. Sikory- laryngologa,i jestem wdzięczna za... Karolina Monika i Zuza - ocena (1) Bardzo polecam prowadzenie ciąży u położnej Pauliny Andrzejewskiej. Już od... Monika i Zuza Ewelina G. - ocena (1) Serdecznie polecam położną Paulinę Andrzejewską. Podczas mojej pierwszej... Ewelina G. Tetiana - ocena (1) Miałam okazję korzystać z usług położnej Pauliny Andrzejewskiej w Nadmorskim... Tetiana Kasia i mały Jaś - ocena (1) Serdecznie polecam Panią położną Paulinę Andrzejewską. Współpraca z nią to... Kasia i mały Jaś Lucyna Orlowska - ocena (1) Trudno uwierzyć,że są w Polsce takie miejsca a jednak...Od pierwszego... Lucyna Orlowska Wojciech - ocena (1) Rzetelnie i profesjonalnie Wojciech Wioletta - ocena (1) Bardzo polecam! :) Wioletta ASIA - ocena (1) Super przychodnia,bardzo miłe Panie w rejstracji,oddzwaniają ,żeby umówić... ASIA Joanna Kraus - ocena (1) Przychodnia pod opieką Pani Irminy. Wysoka kultura i życzliwość godna... Joanna Kraus Obiektywny - ocena (1) Rejestracja do lekarza rodzinnego jest łatwa i krótki czas oczekiwania. Leki... Obiektywny