Gdzie kupowaliście swój alkohol na wesele?
Gdzie najtaniej w trójmieście ?
00
Re: Alkohol - gdzie kupić
~Ala
(15 lat temu)
U mnie :P
00
~mika79
(15 lat temu)
Wódka Polonez w Netto za 16,99zł
00
lukaszz
(15 lat temu)
ooo wszyscy robią bez alkoholu wesele !!
00
~Betinka
(15 lat temu)
Bez jaj-Biedronka:-)
10
~karola
(15 lat temu)
może i w biedronce jest najtaniej ale Bols jest rozrobiony.
Pijesz, pijesz i nic :)
najtaniej jest w marketach, niestetyy wiąże się to z jedzeniem ale naprawde warto. Można trafic na promocje, np 0,5lsobieski + 1l soku!
Polecam Tesco, Auchan i Marko
00
~juśka
(15 lat temu)
my kupiliśmy wódke w makro teraz do 7 września jest promocja na sobieskiego z tym że trzeba posiadać koncesje-myslę że jeśli ktoś potrafi to niech zagada do właściciela jakiegoś sklepiku przydomowego i poprosi o karte oczywiście upewniając się czy ma koncesje a w zamian dać mu fakture do odliczenia (zysk obupólny)
dzięki takiej ''współpracy'' kupiliśmy 0.5 sobieskiego za 16.67
(cena 18.53 z tym że przy zkaupie kartonu-12sztuk dostaje się 10% upustu czyli karton wychodzi za jakies 200 zloty)
00
madziuchna
(15 lat temu)
My kupiliśmy czystą zołądkową gorzką de lux w tesco po 15.99 :-)) wszyscy po weselu mówili, ze naprawdę świetna wódka!
00
anka332
(15 lat temu)
my tez ja mamy u nas kosztowal 16.50 w biedronce ale udalo nam sie ja kupic po 14,50
00
asia0907
(15 lat temu)
dołączam się do pytania ale jestem ciekawa nt. hurtowni abym później mogła oddać alkohol czy soki które mi zostaną
00
~karola
(15 lat temu)
a ja słyszałam opinie żeby nie kupować bezpośrednio w hurtowniach, bo lubią rozrabiać. Właściciel sali gdzie wyprawiam wesele opowiadał historię, gdzie para młoda kupiła wódkę w hurtowni i butelki im zamarzły... Polecił nam właśnie markety.
00
~kasia
(15 lat temu)
czy ktos mi powie czy w biedronce mozna negocjowac cene wodki przy duzym zakupie? jesli nie to gdzie mozna?
00
~świadkowa:)
(15 lat temu)
selgros - najtańszy i bez łaski dają w kartonach, a nawet wtedy mogą dać taniej
auchan robił akcje pt. proszę sobie wziąć z półki..
01
~kirmi
(8 lat temu)
Podbijam
00
~brita
(8 lat temu)
Najbardziej opłaca się zamówic przez internet. Szczególnie jeśli chcesz kupić wieksze ilości alkoholu. I piszę tutaj zarówno o wódce jak i winie ( zawsze warto jest negocjować - zwykle powinni opuścić Ci trochę cene alkoholu....).
Spory wybór porządnych winek ma Vinorama: http://www.vinorama.pl/Oferta_win,id,1296
W sklepie zamawaliśmy wina na nasze wesele. Zdecydowaliśmy sie na rózne rodzaje. Nie chcieliśmy kupować jednego wina ponieważ każdy ma inny gust i lubi co innego.
01
~emka
(8 lat temu)
W Selgrosie, radzę skorzystać z oferty weselnej(dostępna w biurze obsługi), za Wyborową na początku roku płacilismy 18, 29. Wina też tam, nigdzie bardziej korzystnej oferty nie spotkaliśmy.