ALLO

Biura podróży

Gdynia, Gniewska 21

Gorąco Polecam każdemu Biuro podróży Allo w Gdyni (1) Witam chciałbym pochwalić biuro podróży Allo w Gdyni i jego pracownika Pana... zadowolony klient Polecam! (1) Serdecznie polecam Biuro Podróży ALLO. Pan Aleksander potrafił fachowo... Ola Polecam!!!! (1) Gorąco polecam biuro. Jeśli planujesz wakacje/wycieczkę, to Allo powinno być... Moni
Podziękowanie (1) Dziękujemy za fantastyczną wycieczkę rejsem promem do Karlskrony! Chętnie... Zdzisław Mielnicki Polecam! (1) Wszystkim wahającym się, z jakiego biura podróży skorzystac, polecam Allo i... Annushka Wspaniała obsługa! (1) Byłam już w wielu biurach podróży, ale Biuro Podroży ALLO i Pan Aleksander... M. Super (1) Polecam to biuro. Można tu kupic bilety na openera i nie tylko - jest to... Andrzej POLECAM!!! (1) Chciałam się tylko podzielić moja opinia o biurze Allo i panu Aleksandrze.... Magdalena Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam Niezapomniane wakacje, cudowne miejsca i pobyt w... Asia Polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolony ze swojego urlopu z biurem Allo . W biurze zostałem... zadowolony klient Allo nie ma sobie równych (1) Wystarczy zwerbalizować swoje marzenie, a Pan Aleksander zamieni je w... Justyna Pełen profesjonalizm w biurze podróży Allo (1) Pan Aleksander Kępa jest pracownikiem z tego biura, z nim miałam kontakt w... Luiza Polańska-Klossowska profesjonalizm ! (1) jedyne takie biuro podróży(jak dotąd dla mnie, a byłem w kilku) gdzie Pan,... Gdynianin Ocena Pana Aleksandra (1) Profesjonalna obsluga. Diza znajomosc hoteli oraz destynacji. Potrafi... Aleksandra G ALLO (1) Pan Aleksander wykazuje się szeroką wiedzą, oferty polecane są w 100% zgodne... Angelika Labuda Doskonały wybór (1) Skorzystałem z usług Biura Podróży ALLO i wybrałem się z rodziną na cudowne... B.Rz. Rekomenduję ****** (1) Jako ścisły umysł napiszę krótko i zwięźle: - profesjonalizm połączony z... Anna D. Profesjonalna obsługa w biurze Allo (1) Obsługiwał nas konsultant p. Aleksander Kępa. Dzięki Niemu bardzo dużo... Magdalena Opinia o biurze podróży ALLO (1) Jestem bardzo zadowolona z współpracy z biurem podróży ALLO . Miła ,... Barbara Bułgaria (1) Choć większość osób nam odradzała Bułgarię, to jednak się skusiliśmy. Urlop... Ula