Allora Design

Aranżacja wnętrz

Sopot, al. Niepodległości 658

Kasia K. - ocena (1) Biuro projektowe Allora znalazłam przypadkiem, byłam z mężem na spacerze i... Kasia K. Lena - opinia (1) Pani Ania wykonała piękny i niepowtarzalny projekt mojej łazienki. Bardzo... Lena Martyna - opinia (1) Ze względu na lokalizację naszego nowego domu projekt wykonywaliśmy zdalnie -... Martyna
Arek - opinia (1) Profesjonalnie, przystępna cena, w obiecanym terminie, fajne pomysły. W... Arek Maria - opinia (1) Ania jest bardzo profesjonalna, wysłuchuje klienta i stara się znaleźć... Maria Anna - opinia (1) Aranżację mojego prawie 100 m. mieszkania powierzylam Pani Ani. Znajoma mi... Anna Róża - opinia (1) Piekny design, wyszukany i ze smakiem Róża tomasz - opinia (1) pani Ania mimo młodego wieku zaskoczyła mnie mnie swoim profesjonalizmem.... tomasz Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Allora Design. Pani Ania to... Kasia Zenon - opinia (1) Doskonały kontakt, nadzor i projekt. Gdy dobry projektant zaproponuje... Zenon Jagoda - opinia (1) Polecam warto skorzystać z usługi profesjonalisty po zakupie nowego... Jagoda Aneta - opinia (1) Bardzo profesjonalne i kreatywne podejście do klienta i jego potrzeb. Pani... Aneta Jolanta - opinia (1) Dziękuję Pani Aniu. Współpraca od samego początku na najwyższym poziomie.... Jolanta Agnieszka - opinia (1) Jestem super zadowolona z wspolpracy z firma Allora. Bardzo zalezalo mi na... Agnieszka Joanna - opinia (1) Jestem pod wrażeniem projektu. Pani Ania bardzo mi pomogła w nowoczesnej... Joanna Renata - opinia (1) Polecam biuro Allora Design Profesjonalne podejście i nowoczesne... Renata Zofia - opinia (1) Szybko wykonany projekt, dużo porad w sprawie zakupów lamp i innych rzeczy.... Zofia