Almar

Okna i parapety

Gdańsk, Piastowska 81

Zadowolenie 100% (1) Profesjonalna obsługa i doradztwo oraz co najwazniejsze montaz a wszystko w... Zbigniew Okna drutex (1) Serdecznie polecam firmę Pani Marty. Obsługa jest profesjonalna, można liczyć... Dorota Montaż okien, zamówienie, cena,obsługa (1) Firma godna polecenie, okna rewelacyjnie wymierzone, bardzo dobra... Magda Szczepańska
Podziękowaniwe (1) Solidne i fachowe wykończenie. Bardzo dobra ekipa. Dokładność, terminowość.... Adam Domiński Szczerze polecam! (1) Może się wydawać podejrzane że firma zbiera same pozytywne opinie, zawsze... Mikołaj Naprawdę warto!! (1) Jakość okien i montaż - super. Przystępne ceny. Bezproblemowa współpraca.... Jerzy POLECAM! (1) Profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do klienta. Miła, szybka... Stogi Super (1) Profesjonalizm, uczciwość, rzetelność i wiele bardzo pozytywnych słów mogę... Galson Polecam!!! (1) Profesjonalna firma. Tanio, szybko i co najważniejsze bardzo dobry i sprawny... Michał Szybko, profesjonalnie i przystępnie cenowo! (2) Wymiana okien w całym mieszkaniu trwała tylko jeden dzień, i to nie cały.... Kinga SUPER FIRMA (1) Profesjonalnie wykonana praca , szybko i czysto.Okna i parapety pierwsza... Iza Montarz 28.05.2014r Otomin (1) Jestem bardzo zadowolona z wymiany okien milej obsługi przy pomiarach fachową... Justyna Paweł - opinia (1) Montaż okien bardzo szybko i fachowo. Fachowcy Jarek i Marcin bardzo dobrze... Paweł okna profesjonalnie zrobione i wstawione (1) okolo 3 lat wstecz zamowilam okna z koscierzyny i jestem nie zadowolona... Angelikaaaa i sebaaa Świętnie wykonana robota (1) Profesjonalnie wykonana praca i rzetelnie, bardzo szybko ,sprawnie... Krzysztof wymiana w calym domu jednorodzinnym w Kolbudach (1) Szybko zrealizowane zamowienie, montaz od godzin porannych do poznych... Roman Ogromne podziękowania!!! (1) Na wstępie: wielkie dzięki!!! Zamówienie dotyczące wykonania usługi... Kasia Podziękowania (1) Dziękuję i szczerze polecam firmę "ALMAR" Pani Marta i Sandra = 100%... jola Ada - opinia (1) Szybka,kompetentna,profesjonalna ekipa.mila i z poczuciem humoru. Okna i... Ada SUPER FIRMA!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z czasu realizacji i wykonania uslugi przez firme... Alexandra-Sopot