Almar

Okna i parapety

Gdańsk, Piastowska 81

OKNA (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi montażu przeprowadzonej przez P. Wojtka i... Dobi Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam kompleksowe usługi firmy,szczególnie szybki i fachowy... Magdalena POLECAM!!! (1) Jak najbardziej polecam wymianę stolarki okiennej w firmie ALMAR ponieważ... Ryszard
Od 7.03.2017 r czekam na usunięcie usterek (1) Wszystkie parapety zamontowane nie zgodnie ze sztuką budowlaną ,parapet... Kubiś wymiana okien (2) skorzystałem z oferty ww firmy wybierając spośród sporej konkurencji na rynku... Andrzej Tak trzymać !!! (2) Firma godna polecenia. Od zamówienia po realizację wszystko przeprowadzone... Gosia i Marcin Super Firma ALMAR (2) Szczerze polecam Firmę ALMAR. Dziękuję Pani MARTO za wspaniałe okna i drzwi... MARIA - STEGNA P O L E C A M # P O L E C A M# P O L E C A M (2) Jesteśmy zachwyceni nie tylko z okien, parapetów, wykończenia, szybkości... Agnieszka Wymiana okien w mieszkaniu w kamienicy (2) Kilka miesięcy temu wymieniałem okna w mieszkaniu w kamienicy. Skorzystałem z... Adrian nie mozna doczekac sie reklamacji!!! (2) ponad 3 tygodnie temu zglosilam reklamacje okien, gdyz nie moge otworzyc... klientka wymiana okien,parapetu i montaż rolet (1) Firma naprawdę godna polecenia,wykonanie perfekcyjne a realizacja zamówienia... Jarosław Staniszewski Wymiana okien Sopot (1) Polecam usługi ekipy pana Romana. Perfekcja w montażu, świetna jakość usług,... Mirosław Gorąco polecam. (1) Gorąco polecam firmę Almar. Super obsługa. Fachowo,dokładnie,sprawnie i... Joanna Usługa godna polecenia (1) Serdecznie polecam . Panowie bardzo sprawnie i fachowo zajęli się wymianą... Magdalena ALMAR-okna Drutex (1) Doradztwo jak i montaż to pełen profesjonalizm. Wiedza Pani Marty pozwoliła... Arkadiusz nowe okna (1) Ekipa w składzie panowie Krzysztof i Roman wstawiła 3 okna. Operacja... posiadacz nowych okien Miła i kompleksowa obsługa (1) Szczerze polecam!!!Pan Krzysztof w pełni profesjonalista! km polecam te firme (1) Bardzo profesjonalnie i w cenie jakiej konkurencja moze tylko pozazdroscic. Piotr Alena Okna Drutex- Almar (1) Prosze sie nie dziwic, ze firma Almar zbiera same pozytywne opinie, ale to... Barbara i Roman z Zakoniczyna Polecam wszystkim ! (1) Do wszystkich którzy chcą wstawić okna i nie wiedzą na jaką firmę z się... Halina