Dobre biuro podróży (1) Dobre, dostępne ceny, bogata oferta, gwarancja udanej wycieczki, bez... Kloska Justyna Chmielewska - opinia (1) miła i profesjonalna obsługa. Szybko i kompetentnie.Dobra oferta choć coraz... Justyna Chmielewska Agnieszka - opinia (1) Świadczone usługi są profesjonalne, duże zaangażowanie przedstawicieli biura... Agnieszka
bardzo fachowe podejście do Klienta (1) Serdecznie polecam korzystanie z Biura Almatur. Pani Kasia i Pani Grażyna... Ewelina Super (1) Fantastyczna obsługa, kompetentna , pomocna, rzeczowa i do tego... Joanna ocena (1) zawsze spotykamy się z miłą i sprawną obsługą :) Sabina pełen profesjonalizm! (1) polecam to biuro podróży - pełen profesjonalizm, miłe podejście do Klienta i... monika najlepsze biuro podróży w Trójmieście :) (1) Mogę z czystym sumieniem polecić biuro ALMATUR. Nie raz korzystałam z usług... Wiki Po prostu niezawodni (1) Super biuro. Pomimo różnych zawirowań na rynku turystycznym oni trzymają się... callthelaw obsługa na minus (1) Nie korzystałam z oferty turystycznej biura, poszłam tam jedynie w celu... Jagoda