Almont

Przeprowadzki Transport bagażowy Transport ciężarowy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 253

Sabina Laskowksa - opinia (1) Bardzo dziękuję za sprawny transport. Panowie byli bardzo mili i wszystko... Sabina Laskowksa SUPER, POLECAM (2) Potrzebowałam przenieść szafę i regał od sąsiadów z bloku obok do mojej... Mirka Wspaniała firma! (1) Gorąco polecam przeprowadzkę z Almont! Panowie punktualni, sympatyczni, cały... Agnieszka
Rewelacyjna firma (1) Przeprowadzka udała się bardzo sprawnie dzięki firmie Almont. Punktualność... SZYMON Zdecydowanie polecam! (1) Dzisiaj miałam przyjemność korzystać z usług Almont, jestem bardzo... Justyna Mogę polecić (1) Korzystałam z usługi firmy przy przeprowadzce 2 miesiące temu. Bardzo dobra... Justyna Successful delivery of Sofa (1) After realizing that the sofa wouldn't fit through the main entrance. The... Allan and Anita K Firma na pewno godna polecenia. (1) Wszystko przebiegło sprawinie i bez zbędnego marnowania czasu czy stuczneg... Alicja Przeprowadzka Almont (1) Firma Almont to profesjonaliści! Przeprowadzka przebiegła bardzo sprawnie a... Katarzyna montaż mebli i transport (1) Panowie z firmy almont bardzo sprawnie zmontowali meble oraz przywiezli je... Agnieszka Profesjonalna robota (1) Zebranie gratow z mieszkania, przewiezienie w nowa lokalizacje i wypakowanie... Piotr Transport ciężarowych (1) Firma nasza Roda Centrum Technik Budowlanych skorzystała z usług firmy... RODA