Gosia - opinia (1) już trzy laptopy od nich zdążyłam kupić, każdy dostosowany do moich potrzeb,... Gosia Fachowcy (1) Kupiłem w tym sklepie 2 komputery i uzyskałem bardzo fachową pomoc. Pamiętam... Andrzej Wyjatkowo polecam!!!!!!!!!! (1) W obecnej dobie takie firmy jak Alt to rarytas. Nie przypominam sobie, aby... Staly i wdzieczny klient
Całkowita obsługa firmy (1) Z czystą przyjemnością polecam tą firmę, jako opiekuna technicznego firmy.... Chmiel VOYT - opinia (1) pierwszorzędny kontakt!!! Panowie tam pracujący to mistrzowie świata!!... VOYT Kupiłem w innym (1) sklepie (nazwa zaczyna się na G) kartę graficzną, która od początku była... Rafał Sieradzki polecam (1) zgadzam się z przedmówcą, stary i dobry ALT to kawałek niezłej historii... Tomek Michal - opinia (2) Wprawdzie z racji obecnego miejsca zamieszkania (Gdańsk) nie bywam tam już... Michal profeska (1) coprawda w wakacje mają kocioł z serwisami bo ludzie na urlopach ale i tak... Jacek Polecam (1) Przede wszystkim jak coś się stanie ze sprzętem to bez problemu przebiega... WF Świetny sklep, z "prawdziwymi" ludźmi (1) Zdecydowanie i gorąco polecam ten sklep wszystkim mieszkańcom Trójmiasta.... Piotr Ananicz warto !!! (1) fakt, że sprzedawca może i nonszalancki,może taką ma metodę, ale wiedzę... Xiam Polecam serwis (1) Kompetentny serwis po przystepnej cenie i z niego warto korzystac. Przy... JK tragiczny serwis! (1) kupilem kompa, tego samego dnia wyszlo ze nowa plyta glowna byla uszkodzona.... k Sklep w który warto inwestować (1) Jest to jedyny sklep, któremu ufam, któremu powierzam mój sprzęt i wiem, że... Sebastian Jedyny serwis na jaki nie narzekam. (1) Znam sie doskonale na komputerach i zwykle sam eliminuje problemy związanie... rxb