Numer jeden Radek Smarz (6) Zdecydowanie polecam. To właśnie tam odnalazłam fryzjera z moich marzeń i... Klientka Fryzjer przyciął mnie maszyną, nie polecam. (1) Postanowiłem skorzystać z usług tego salonu ze względu na obowiązującą... student92. BRAWO MISTRZU!!!!!! (1) Czytam tak i czytam i same pochwały dla pana Radka, ale ja nie o nim bo nie... Magda
Polecam! (1) Serdecznie zachęcam do skorzystania z usług Pana Radka Smarz. Korzystam z... Ania P. - opinia (1) Jestem klientką Pani Sylwany i jednym słowem, które wszystko wyrazi jest... P. ZDECYDOWANE TAK (1) Agnieszka jest najlepsza!:-)doświadczenie, umiejętność słuchania klienta i... Zadowolona Asia Gdzie jest Seba z Alternative z Rajskiej? (1) Hej, czy wiecie może, gdzie można teraz znaleźć Sebę który pracował w salonie... mikki pierwsza wizyta (1) Byla to moja pierwsza wizyta w Alternative - po przeczytaniu wielu... Marzena Polecam (1) Do Alternative chodzę już od dłuższego czasu, strzygło mnie wielu fryzjerów,... MANISHMA Godny polecenia p. Radek (1) Kilkakrotnie korzystałam już z usług p. Radka (farbowanie i strzyżenie) i za... Magda Z. super (1) Jestem bardzo zadowolona z wizysty w salonie, Pan Radek bardzo profesjonalnie... klientka Rewelacja i satysfakcja gwarantowana (1) Byłem pierwszy raz i wiem że nie ostatni. Jestem bardzo zadowolony z Pana... Damian Kreatywna koloryzacja (1) Mam delikatne włosy, średniej długości i potrzebowałam fachowej ręki, by... Marta H. genialna Pani Kasia (ciemne włosy) (1) spojrzenie, szybka decyzja Pani Kasi i wszyscy zwracają uwagę, że zmieniłem... mich_7 Rewelacja ;)) (1) Mega rewelacja, kolor super, pan Radek czyni cuda z włosami, można poczuć się... Asia zupelna etamorfoza (1) Bardzo dziękuję Pani Kasi ( blondynce) za ściągnięcie koloru. Ze spranej... Justyna Jak najbardziej pozytywna.... (1) 1. salon rewelacja 2. pyszna kawa 3. miła recepcjonistka 4. 30% zniżki... LITHUANIA Rewelacja x 3 (1) Rewelacyjne miejsce Rewelacyjna kawa Rewelacyjna fryzura Pani Kasia blondynka... Żanetka Świetna Pani Kasia !!!!! (1) Z fryzjerem jest jak z markowej jakości ubraniem, zakładasz i odrazu wiesz,... Beti