Imprezy okolicznościowe (1) Nie polecam lokalu na imprezy okolicznościowe. Przy pierwszych ustaleniach... Krzysiek Blisko, tanio, fajnie. (1) Fajny klimatyczny pub. Można miło spędzić czas. Tylko mogli by zmienić barmankę. Paweł Obsługa słabo - zero klimatu, wnętrze pubu kolorowe... a to ci dopiero! (2) Nie sprzątają na bieżąco, a jak się je obiad w kilka osób to jedna je... Janek
Poleca w pełni ten lokal (1) Miałem okazję być tam nie raz. Klimat, który tworzą właściciele oraz stała... Gal anonim Gorąco polecam :) (2) Dania bardzo smaczne, różnorodne.Na jedzonko czeka się na ogół krótko -ok.... Anka kilka slow (2) Mam czasem okazję być w tym miejscu i jestem szczerze pisząc bardzo... bywalczyni pozdrowienia dla właścicieli (2) przybyłam, zjadłam, piłam, oceniłam na 6 :) pozdrawiam Dorota Polecam na mecz (1) Można spokojnie pijąc piwko obejrzeć sobie mecz zjeść coś w przystępnej cenie... Łysy smacznie i tanio:) (1) Jestem stałym bywalcem KOGI i muszę przyznać że jestem mile zaskoczony:).... stały klient na nowo otwartym lokalu mozna zjesc dobrze i tanio (1) jest też duży TV i mecze na żywo polecam wszystkim w okolicy LG superrr (1) bardzo się cieszę ze w tej lokalizacji powstał na nowo taki bar bo ostatnio... magda super pizzeria (2) tanio i smacznie , polecam wszystkim i co też ważne bardzo tanie piwko z kija :) dany Koga zmienila wlasciciela i jedzenie jest super (1) Wpadam codziennie na danie dnia. Pychotka mark polecam (1) polecam mila szybka obsluga ,jedzenie dobre,gorace ,domowe nie... malaludka