Organizacja eventu firmowego (2) Moge szczerze polecic, wszystko zostalo zaplanowane przez Biuro Alventus... AVM Urlop Hurghada (1) Polecam biuro bez najmniejszych zastrzeżeń, wszystko dopięte na ostatni... Marzena Polecam ! (1) Jestem zadowolona z organizacji obozu w Nei Pori w Grecji. Piękna pogoda,... obozowiczka
Urlop w Hurghada (1) jak najbardziej POLECAM te biuro , był to mój pierwszy wyjazd z tego Biura... cyna Narty Val di Sole - Włochy (1) Polecam Biuro bez żadnych zastrzeżeń! Pani Karolina w pełni oddana pracy i... Dorota Szczerze polecam!!! (1) Bardzo dziękuje p.Emilii i KAROLINIE za super wakacje rodzinne.... M i K.W. wakacje w Bułgari (1) Gorąco polecam. Wspanialy wyjazd, ktory zaoferowalo nam biuro Alventus.... MARZENA Perfect (1) Gorąco polecam. Kolejny wspanialy wyjazd, ktory zaoferowalo nam biuro... Mike dextim Doskonałe rodzinne wakacje w Egipcie (1) Gorąco polecam, Alventus Travel, doskonała obsługa , komunikacja przy... Zadowolony Turysta Super Biuro:) !!!! (1) Polecam wszystkim. Bardzo dobre biuro i miła obsługa:) thx!!!!! Maciej Alventus Travel - operator Ecco Holiday - wycieczka Rodos 2011 (1) Witam, korzystałem z usług biura - wycieczka na Rodos. O ile touroperator,... Paweł Elżbieta - opinia (1) Biuro ma ciekawe i atrakcyjne oferty.Bardzo miła i profesjonalna obsługa.... Elżbieta Polecam!!! (1) Polecam!!! Paweł Turcja (1) Spędziliśmy nie zapomniany urlop w Turcji , mimo że straciliśmy nadzieje na... Justyna i Andrzej Egipt, hotel Serenity Makadi Heights (1) Wróciłam z Serenity Makadii Heights 22 lipca 2011, hotel godny polecenia pod... Ela WIELKI POZYTYW!!! GORĄCO POLECAM TO BIURO PODRÓŻY!!! (1) W tym roku skorzystałem z usług Biura Podróży ALVENTUS TRAVEL i muszę... Wojtek HOTEL THALASSA SOUSSE (1) ...hotel bardzo ładny... ...w holu hotelowym, na tarasie jak i na zewnątrz... ...Zosia... Turcja, Alania (1) Hotel super,wyżywienie super,obsługa ok,bardzo fajne wakacje.Na miejscu... Andrzej narty- Włochy-Val di Sole (1) Oferta została skrojona na miarę,było rewelacyjnie,jesteśmy bardzo... Agnieszka polecam :):) (1) super obsługa miła i kulturalna ::) wycieczkowicze