Amatorska obsługa

Obsługa jest chyba zupełnie z przypadku. Zamówiliśmy w 6 osób jedzenie, kelnerka jednak zapomniała o daniu o mnie mimo że zapisywała dokładnie co zamawiałem. Rezultat był taki, że wszyscy zjedli, a ja dalej czekałem na moje danie. Gdy już dotarło po 40 minutach od zamówienia, kelnerka jakby spłoszona postawiła przede mną talerz i od razu uciekła. Gdy już wszyscy skończyli danie główne, nikt nie pofatygował się zabrać talerze i przynieść nam zamówione wcześniej lody. Upomniana kelnerka przyszła do nas kilka minut później i powiedziała, że lody stoją na barze i możemy sobie po nie pójść (sami!). Stan lodów jednoznacznie wskazywał, że część z nich była rozmrożona i ponownie zamrożona, więc nie nadawały się do jedzenia i część z nas obeszła się smakiem. Na koniec dodam tylko, że porcje były małe i właściwie wszyscy wyszliśmy z lokalu niezadowoleni i głodni. Obsługa przez cały czas zupełnie nie ogarniała tego, co działo się na sali. Tak więc o ile lokal jest ładnie urządzony, to zupełnie nie polecam ze względu na obsługę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Cieszymy się, że Państwo odnaleźli nasz lokal, ubolewamy jednak, że wyszli niezdowoleni. Uważamy, że to niezadowolenie wynika z niezrozumienia koncepcji dnia. Pojawili się Państwo w dniu zupełnie nietypowym, ponieważ oprócz "normalnego" trybu pracy odbywały się u nas "Gry Planszowe" i działania w ramach "Kulinarnego Szlaku". Na ten dzień zostało ułożone specjalne menu, które celowo miało służyć jedynie posmakowaniu a nie najedzeniu.
Tego dnia nasi goście stali na schodach i na zewnątrz w oczekiwaniu na stolik, z związku czym panie kelnerki faktycznie miały co robić. Brak poświęcenia Państwu należytej uwagi i ewentualne nieporozumienia nie wynikały z braku dbałości o gościa, lecz z frekwencji, która tego dnia przekroczyła wszelkie oczekiwania. Mamy nadzieję, że będziemy mogli Państwa jeszcze ugościć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0