Polecam (1) Robiłam imprezę komunijną syna i polecam ten lokal. Obsługa miła i bardzo... Milena Jak w domu! (1) Prawdziwa restauracja z domowym, pysznym jedzeniem. Zgadzam się z... Justyna Smacznie,dużo i niedrogo oraz miło (1) Polecam, można się najeść do syta. Nareszcie lokal z wyważoną ceną.... Patryk
Sylwester w eurece (2) Wzoraj tj 31.12.2014 byłem ze znajomymi w eurece na sylwestra. Było... wiktor sylwester (2) byłem na sylwestra 2013 / 2014 jedzenie mierne organizacja jak na sylwestra... marc Super bufet (1) Od długiego czasu mam okazję korzystać z bufetów kawowych i nie tylko na... Iwona Eureka? (1) Zastanawiam się czy Eureka to dobra nazwa dla tego miejsca? Jadłam kotlet z... Tajny :) (1) jestem pod wielkim wrażeniem kierownictwa i obsługi tej że restauracji.... pontiak Polecam (1) Polecam restaurację Eureka na wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe.... AG Polecam (1) Mieliśmy w tej restauracji dziś chrzciny, jesteśmy zadowoleni zarówno my, jak... muminka Tanio, smacznie, dużo (1) W dniu dzisiejszym odwiedziłem z dziewczyną Experyment. Po wizycie... Pablo Polecam (1) Moja pierwsza wizyta okazała się strzałem w dziesiątkę.De volaille świeżutki... Oli Komunia Św. (1) Wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Bardzo wysoka ocena dla... Kasiam dla rodziców i dla dzieci! (1) Witam! Od niedawna odkryłem tą restaurację, no i od tej pory jestem jej... smakosz dobry lunch (1) Ze względu że jestem stałym gościem na lunch w godzinach 12-14 chciałbym... lunch ppnt Polecam (1) Bardzo fajna restauracja. Odwiedziłem ją z rodziną po pobycie w Experymencie.... Przemek i Olga Jedzenie po wycieczce w Experymencie (1) Odwiedziny po Experymencie z rodziną. Jedzenie b.dobre,/zupa z dyni,cukinia z... Marek dobre jedzenie (1) odkryłem dzisiaj restauracje Eureke. Zdziwiłem się podwójnie, gdyż nie... Czesław ni polecam (1) nic specjalnego jedzenie nie smaczne i malo ogolnie nie polecam zwlaszcza na... piotr Czy smacznie? nie wiem, nie doczekalem sie.... (5) Doslownie pol godziny temu opuscilem Eureke, lokal zachwalany przez znajomych... Marcin S.