udana wizyta (1) Korzystałam w ramach oferty Grupona i jestem mile zaskoczona. Pan Tomek -... Zadowolona Wegetarianom zdecydowanie odradzam (nie ma potraw obiadowych bez mięsa) (1) Jako wegetarianka w porze obiadowej do wyboru miałam: jedną przystawkę (kilka... Katarzyna polecam (1) dzisiaj odwiedziłam restauracje ,byłam pod wrażeniem obsługa pierwsza... basia
Pierwsza wizyta, z kuponem rabatowym "Deal" (4) Dość często bywamy, szczególnie w weekendy. Znależliśmy oferte z kuponami... Ezary polecam (1) Z racji pracy w okolicy z restauracji korzystam często i jestem zadowolony.... Misiakw czemu dzielą klientów (1) Witam, W dniu wczorajszym odwiedziłem wraz ze współpracownikami restaurację... Paweł Polecam. (1) Bywam tam od czasu do czasu. Jedzenie zawsze jest pyszne i do tego pięknie... KJ Odradzam!! (1) Rzadko pisze opinię na temat restauracji ale w tym wypadku nie mogłem się... Tomek Tragedia (3) Nie polecam nikomu to nie restauracja, to chyba s... prócz wystroju nie ma... Slowacja Było miło (1) Pierwszy raz w tym lokalu z bonami "Grupon".Menu ok,obsługa również,trochę... Marek Duże zaskoczenie (1) Muszę przyznać, że nie spodziewałam się tak wysokiego poziomu, i to w każdej... Karolina nie wiem po co mają menu... (1) Fajnie, że jest kącik dla maluchów, ale jeśli chodzi o jedzenie to porażka.... Kostkap MIło smacznie (1) Wizyta w Experymencie i obiad w Eurece = miłe spędzenie popołudnia. Obiad... ewa JEDZENIE PYCHA!! (1) Monte polecił nam znajomy. Byłem tam pierwszy raz z moja narzeczoną i musze... ONA I ON SUPER! (1) Smacznie...smacznie, smacznie i bardzo milo. Krzyś Z. polecam bardzo (1) wybrałam się tam ponieważ miałam tam najbliżej..było to spotkanie po latach z... eibrah Sylwester 09/10 (1) na Sylwestra nie polecam tej knajpki!!przereklamowana!!!wieeelkie... Iwona i Mirek Moje odkrycie - 15 minut oczekiwania na podanie ciasta! (1) Do Eureki chciałam zajrzeć od dawna, kierując się wieloma zasłyszanymi... Magda Amatorska obsługa (2) Obsługa jest chyba zupełnie z przypadku. Zamówiliśmy w 6 osób jedzenie,... Bartek Smacznie, elegancko (1) W Eurece jadłem przez dwa dni podczas Festiwalu Gier Planszowych GRAMY (swoją... Bartek