Pierwsza wizyta, z kuponem rabatowym "Deal"

Dość często bywamy, szczególnie w weekendy. Znależliśmy oferte z kuponami rabatowymi do tej restauracji. Pierwsze wrażenie powinno nas ostrzec przed... tj. intensywny zapach kuchenny, i do tego niezbyt przyjemny ( żużyte olej ? ) Wystrój przyjemmny, bez zastrzeżn. Obsługa nawet miła, kelnerka gdy się dowiedziała o formie płatności - kupony rabatowe, zmiana o 100 %. Zimna jak podane dania po dość długim oczekiwaniu. Rosół dno... lepsze już "gorące kubki" do tego ledwie letni.
Sałatka z kurczakiem + nieświeży (brzydko pachnący) sos. Usilnie polecano nam poledwiczki w sosie z borowików... i się skusiłem. To była porażka. Zimne, nie smaczne, do tego sos z kożuchem ( z powodu niskiej temepratury) Zjadłem, ale tylko dlatego ze byłem głodny... Żona i córka nawet nie ruszyłu swoich porcji. Potem deser... zamówiony i nie dostarczony do stolika. Na prośbę o przyspieszenie... odpowieź że musi się pogrzać !? 15 minut? Wow...
I tak że trzy razy. W końcu zrezygnowaliśmy. I z deseru i z wizyt w tym lokalu. Zostały mi jeszcze trzy bony rabatowe do tej "restauracji" i na pewno z nich nie skorzystam - może są chętni ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pierwsza wizyta, z kuponem rabatowym

Dziwne "dość często bywamy ale jest to pierwsza wizyta.." 75 % ludzi kupujących Deale, kupony grupon itd. to banda buraków, która nie potrafi docenić, że restauracje licząc na promocję rozdają jedzenie ZA DARMO, tak nawet jak jest -50 % to dodając prowizje wychodzi tylko na koszty. A później siadają przed swoimi monitorkami i po kupieniu nowych kuponów wypisują ze znawstwem wszelkie wady lokali... Gruppon mówi, że 50 % wraca, a ja mówię, że 90 procent kupuje kupon gdzie indziej.

haha...rzeczywiście "dość często bywamy ale jest to pierwsza wizyta..."
ludzie zastanówcie się co wypisujecie za głupoty...to tłumaczy powyższą inteligencję...boki zrywać...haha

Tak poza tym Eureka super miejsce-wiem , bo uczęszczam tam praktycznie codziennie na lunche...pozdrowienia dla Załogi:-)

Wydaje Ci się że Rabat 50% lub inny jest podstawą do złego traktowania gości? Niezależnie od tego czy za darmo mają czy nie obsługa powinna być na jednakowym poziomie. Co do tej restauracji to byłem z moją kochanką tylko raz. Usiedliśmy i po krótkim zastanowieniu wyszliśmy. Zapach z kuchni, menu nieciekawe i jeszcze zalaminowane jak w budce z hot dogami. Powodzenia! Sopot zasługuje na najlepszych restauratorów bo jest wspaniały!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0