może odrobinę za drogo... (1) ...ale na maksa fajnie - i grzybowa, i roladka drobiowa z fetą pychota.... szymonjot super jedzenie (1) Nie spodziewalem sie, ze w Redłowie (dzielnicy jednak mało klimatycznej), w... Artur Jedliński wrażenie mega (1) krocząc szlakiem kulinarnym napotkalismy na EUREKE(nie poraz... Andrzej W.
Marta - opinia (1) Szóstka z plusem za jedzenie (wszystko było pyszne! i zupa, i drugie danie i... Marta REWELACJA (1) POLECAM WSZYSTKIM JEDZENIE REWELACYJNE, OBSŁUGA :):) RÓŻNIE WYSTRÓJ CIEKAWY... Ola Wspaniałe wesele, polecam każdemu! (2) Witam. W październiku organizowałam w restauracji Eureka swoje wesele. Było... Monika Rewelacja (1) Znalazłem tę restaurację w internecie i wybrałem ja na walentynkową kolację z... Bruce5 Nie można mieć złego zdania! (1) By odwiedzić tą restaurację muszę tylko zejść po schodach z firmy w PPNT, i... Krzysiek Suuuper lokal !! (1) Byliśmy całą grupą na sylwestra i wszyscy wyszliśmy ubawieni i więcej niż... Fasola SYLWESTER (1) SUPER IMPREZA SYLWESTROWA!!!NAPRAWDĘ BYLO ŚWIETNIE!! i coś na ząb i coś dla... Paweł rewelacja-restauracja z klasą (1) w restauracji organizowaam chrzciny syna, wypadło rewelacyjnie Eureka to... kamila Ewa - opinia (1) Restauracja godna polecenia! Wystrój i klimat jaki jest tam stworzony jest po... Ewa wystarczy poszukać!!!!!! (1) cieżko znaleśc, ale jak już sie uda to naprawde wrażenie wystrojem jest... kzona Świetne miejsce ! Warto odwiedzić (1) Fajny klimat, atmosfera, jedzonko i rozsądne ceny. Warto znaleźć (przydałoby... Jacek