Pierwsza i ostatnia wizyta (2) Ja również byłem zainteresowany poznaniem Gdyńskiej restauracji w której... PIotr Zadowoleni rodzice - opinia (2) Dzięrkuję za wspaniałą organizację pierwszych urodzin naszego dziecka.... Zadowoleni rodzice dobre jedzenie (1) lubię tę restauracje ze względu na bardzo dobre jedzenie, jestem jej gościem... betikolodz
sylwestrowo (1) sylwester impreza rewelacyjna,muzyka super.Gorąco polecam.Obsługa MEGA... anna Świetne miejsce na lunch z przemiłą obsługą (1) Odkąd pracuje w PPNT lunch express w Eurece zastąpił mi domowy obiad. Każda... Karolina, PPNT Flowair Świetne miejsce! (1) Eureka jest idealnym miejscem do spotkań zarówno biznesowych, jak i... Natalia oferta lunchowa (2) bardzo często korzystam z oferty lunchowej EUREKI, szkoda, ze jest tylko 10... pracuje w PPNT Opinia o kanapkach (2) Bardzo smaczne, ale zraziło mnie, to że są niezapakowane. Osoba najpierw... z PPNT Lunch - jest czy go nie ma? (1) Fajna restauracja, pyszne jedzenie, sympatyczna kadra ale denerwuje mnie... Adam EUREKA BARDZO OK (1) SMACZNIE, MIŁO I NIEDROGO. POLECAM RAFAL zawiedziona (1) Byłam w tym przybytku na niedzielnym obiedzie, ktory zakonczył sie porazka,... Alex Dobra atmosfera i jeszcze lepsza obsluga (1) Polecam zarówno na biznesowe spotkanie jak i obiad we dwoje. Jedzenie smakuje... T. Obsługa niemiła, jedzenie Ok (1) Jedzenie całkiem dobre, może odrobinę za mało ziemniaków. Piszę ponieważ... Marek Kelnerze, trochę pokory (1) Bywałam już w Eurece i nie miałam zastrzeżeń do jakości potraw. Dzisiaj... Agnieszka polecam! (1) ja skorzystałam z usług restauracji i zdecydowanie polecam. ceny są... madzia pobyt z GRUPONA (1) WItam, Dziś włąśnie "wykorzystałam" dwuosobową obfitą kolację dla dwóch osób... Małgorzata Piotr - opinia (1) Polecam!!! Doskonałe jedzenie, genialna obsługa, świetna atmosfera (... Piotr Bardzo miło. (1) Skorzystałem z groupona, więc trudno mi ocenić menu i ceny. Pierwsze co... Kamil Fantastycznie!!! (1) Odwiedziliśmy Eurekę w w ramach oferty Grouponu z jedną dodatkową osobą.... Agnieszka usatysfakcjonowana (1) zwykle nie pisze komentarzy,ale tym razem powinnam. po raz kolejny gościłam... Magdalena