polecam bardzo
wybrałam się tam ponieważ miałam tam najbliżej..było to spotkanie po latach z przyjaciółką.. obsługa bardzo symatyczna, nienachalna, nawet kiedy zbliżała sie godzina zamknięcia lokalu nie spoglądała na nas z wyrzutem ze powinnysmy już prosić o rachunek, pani nie przychodziła do nas co chwilę pytając czy jeszcze nam cos podać, to dawało duzy komfort, obsługa godna pochwały, dodatkowo Pani bardzo miła, usmiechnięta i atrakcyjna...II to jedzenie, nie czekałysmy długo, najpier podano nam herbate i kawę, za jakis czas - dania, jedzenie i napoje (ma namysli nawet zwykła herbatę) podane były pięknie, najlepsza restauracja mogła by byc dumna z takiego serwowania, jedzonko na talerzu wygladało naprawde apetycznie! smak: rewelacja - byłam tam pierwszy raz i dwa razy zamawiałam jedzenie na wynos, zawsze pyszne! polecam!
III klimat: zdjedzenie obiadu w miłej atmosferze super, zwłaszcza rodzinny - nikt nie stoi ci nad głową, jedzenie wspaniale podane, jesli chodzi o klimat spotkania to z koleżanka na kawie - sympatycznie bo cicho, mozna swobodnie porozmawiać, stoliki daleko od siebie, nie czuc papierosów, ale już na kolację romantyczna we dwoje - chyba jednak trochę za barowo.generalnie super
III klimat: zdjedzenie obiadu w miłej atmosferze super, zwłaszcza rodzinny - nikt nie stoi ci nad głową, jedzenie wspaniale podane, jesli chodzi o klimat spotkania to z koleżanka na kawie - sympatycznie bo cicho, mozna swobodnie porozmawiać, stoliki daleko od siebie, nie czuc papierosów, ale już na kolację romantyczna we dwoje - chyba jednak trochę za barowo.generalnie super