Aa - ocena (1) Polecam. Lekarze i asystentki na najwyższym poziomie Aa Małgosia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Fajne miejsce, bo połączona kosmetyka z... Małgosia Henna pudrową (1) Byłam w salonie na hennie pudrowej kosmetyczka nie dokonca poprawnie wykonała... Paula
Depilacja woskiem (1) Niestety pomimo dużej serdeczności ze strony pani kosmetyczki, jestem bardzo... Agnieszka Masaż (1) Ostatnio skożystałam z masażu,ktory przeprowadzała przesympatyczna Pani... Danutka Bardzo polecam (1) W tym salonie korzystam z usług kosmetycznych - jestem zachwycona szczególnie... Alfik Swietne usługi! (1) Od czerwca korzystam z usług oferowanych przez Amber Beauty i jestem pod... Anna Super Salon (1) W ubiegłym tygodniu byłam w Amber Beauty.Jestem zachwycona.Jak weszłam to co... Ania zadowolona klientka (1) Szeroki wachlarz profesjonalnych usług.mam zrobiony mak.perm.kreski na... zadowolona klientka permanentne brwi (1) Pani Beata uratowała moją twarz a konkretnie brwi i kreski wykonane rok temu... ewa brwi ,kreska .usta (1) Witam wykonywała u Pani Beaty brwi ,kreskę ,i kontur ust . Długo szukałam... Sylwia z UK. polecam (1) Do salonu trafilam przez przypadek gdyz szukalam kogos kto poprawi mi usta po... monika Dobrze trafiłam! (1) Chcę polecić wykonanie makijażu trwałego u pani Beaty. Pełna obaw tak jak... Justyna Pani Beatka jest wprost niesamowita!! (2) Skorzystałam z usług pani Beaty , a ściślej miałam przez nią robione brwi... Panna Joanna SZ Makijaż permanetny (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi, p. Beatka jest profesionalistką.... Iwona świetne brwi (1) Bardzo ładnie i starannie zrobione brwi metodą włoskową. Długo się... Marlena