Dobra robota (1) Wymieniałem 4 tonery w Amberink i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Jeden z... Matt Jestem zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna obsługa, doradztwo, wszystko na medal. Beata Adekwatnie do ceny (1) Skorzystałam z usług firmy już kilka razy, bez zarzutów, a jeżeli były jakieś... Ewa
polecam (1) Od kilku lat regeneruje tusze w tej firmie i złego słowa nie mogę o nich... Mariusz Ja polecam (1) Po przeczytaniu opinii zdecydowałem się stanąć w obronie amberinka. Jako... Marek W Wszystko ok (1) Zamówiłem, Otrzymałem, działa. Kontakt ok. Polecam AMR Mimo to polecam! (1) Nie mogę zgodzić się do końca, co do poniższych opinii. Oddałam toner wraz z... Iwona Nie polecam (1) Obiecują gruszki na wierzbie cuda wianki ale jak trzeba się wywiązać z umowy... Monika UWAGA !!!! - oszuści (1) Oddałem do regeneracji toner do drukarki - oczywiście po wcześniejszych... Wojtek pełen profesjonalizm (1) kilka dni temu zamowilem u nich toner, cena srednia ale za to pan przywiozl... daniel