Kasia - opinia (1) Duże zaangażowanie lektora i mała ilość osób w grupie to duży Plus. Nauka w... Kasia Ola - opinia (1) Super atmosfera i duże efekty w mówieniu - to to czego potrzebowałam. Polecam... Ola . - opinia (1) Przyjazna atmosfera, pozwolili mi przełamać strach mówienia w obcym języku.... .
Zuzanna - opinia (1) Profesjonalna obsługa i super lektorzy, panuje tu miła atmosfera! Polecam Zuzanna Weronika - opinia (1) Super dopasowani lektorzy, możliwość zajęć online, bardzo dobre ceny. Polecam... Weronika Monika - opinia (1) Profesjonalizm w każdej postaci, świetna szkoła językowa stawiająca na... Monika Polecam - opinia (1) Nauka w bardzo przyjemnej atmosferze! Grupy dobrane odpowiednio do poziomu... Polecam Zuzanna - opinia (1) pełen profesjonalizm, kursy prowadzone rzetelnie, a pani Karolina- przemiła... Zuzanna Kamila - opinia (1) Serdecznie polecam! Dobry kontakt, ceny i przemiła obsługa Kamila Zadowolony - opinia (1) Polecam, zdałem egzaminu FCE po roku przygotowań Zadowolony Czuję, że straciłam rok (1) Dla mnie trochę słabo. I organizacyjnie i pod kątem nauczania. Po pierwsze -... AGA