Tosia - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Bardzo dobra szkoła, lekcje przyjemne, wszystko dobrze... Tosia Wojtek - opinia (1) Świetna szkoła językowa. Kadra lektorska bardzo przyjazna i kompetentna.... Wojtek OlaG - opinia (1) Jestem zachwycona poziomem nauczania i ofertą. Razem ze znajomymi chodzimy na... OlaG
Piotr Szyszka - opinia (1) Szkoła spełnia moje oczekiwania pod każdym aspektem, zarowno pod względem... Piotr Szyszka Ola Kr - opinia (1) Panie na recepcji bardzo miłe i pomocne. Pomogły dziecku w 7 klasie wybrać... Ola Kr OlgaB - opinia (1) Panie z biura są niezwykle pomocne, a lektorzy bardzo kompetentni. Polecam. OlgaB Asia - opinia (1) Świetne miejsce! Jestem bardzo zadowolona z atmosfery panującej na lekcjach,... Asia Magdalena - opinia (1) Właśnie zaczęłam indywidualny kurs z języka angielskiego i już jestem... Magdalena anita - opinia (1) Od roku uczę się tu angielskiego i jestem bardzo zadowolona. Na kursie... anita Gosia - opinia (1) Do szkoły zapisałam córkę w ubiegłym roku szkolnym. Na początku jak przyszła... Gosia Najlepsi w Trójmieście! (1) Po pół roku nauki mogę śmiało stwierdzić, że to najlepsza szkoła w swojej... Andrzej Bomba (1) Jak dla mnie bomba, profesjonalne podejście, nowocześnie wyposażone sale a... mic Miła atmosfera (2) Miła atmosfera i w porządku lektor i przede wszystkim czuję, że coś wynoszę z... ugly Polecam (1) Chciałbym polecić English Unlimited. Atmosfera lekcji jest naprawdę fajna,... Wojtek