tez polecam! (1) chodzilam do wielu szkol językowych, częstokroć nowocześniejszych i lepiej... Basia Zdecydowanie godna polecenia (1) Wykupiłam groupon na zajęcia z angielskiego w EU, choć byłam przekonana, że... Ania Opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z prowadzonych zajęć języka niemieckiego. Bardzo... Wiesia
Schodzą na psy (2) Z każdym rokiem jest coraz gorzej.W poprzednim roku szkolnym lektor zmieniał... Alutka ja jestem zadowolona (1) Mam sympatycznego lektora, miła grupę i lekcje są super. Na wakacjach się... Renatka DOBRA SZKOŁA JĘZYKOWA (1) Chodziłem do tej szkoły przez 5 lat aż do 2011 r. Aktualnie mieszkam w... Krzysztof Bomba (1) Jak dla mnie bomba, profesjonalne podejście, nowocześnie wyposażone sale a... mic English jest ok! :) (1) Wg mnie EU jest spoko. Od stycznia uczę się tu i jestem zadowolony. Przy... Kamil Świetna szkoła (1) Od lat uczę się w English Unlimited i gdy czytam te niepochlebne opinie to... wieloletnia kursantka dobra szkoła (1) jestem zadowolona z nauki w tej szkole,lektorka jest kompetentna,sympatyczna... Wrzeszczanka Bardzo dobra szkoła (1) Polecam nauke w tej szkole. Uczę sie tam od 2007 roku i wciąż wracam aby ją... Ela Miła atmosfera (2) Miła atmosfera i w porządku lektor i przede wszystkim czuję, że coś wynoszę z... ugly Bardzo dobra szkoła (3) Szkoła English Unlimited to nauka na wysokim poziomie z fantastycznymi... Pat kiepsko (2) do zlej grupy mnie przydzielili lektor nie przgotowany i niekompetentny ,... Piotr Polecam (1) Chciałbym polecić English Unlimited. Atmosfera lekcji jest naprawdę fajna,... Wojtek Kurs języka niemieckiego (1) Kurs języka niemieckiego w szkole English Unlimited zdecydowanie nie jest dla... Maja polecam (1) Polecam wszystkim naukę w EU. Szczególnie polecam mojego nauczyciela p. Tomka... Wojtek uwaga nie wszystkie zaplanowane przedmioty się odbywają! (1) na tegorocznym studium tłumaczy nie odbyły się 3 przedmioty z zaplanowanych,... AR Tylko tu!!! (1) Nie wiem jak w innych szkołach ale wiem jedno, niebo waliło mi się na głowę i... Łukasz :) (1) Czyste i przestronne sale, mili lektorzy i przestępne ceny to w tej szkole... Romek