Amitis Anna Micis

Rehabilitacja

Sopot, Armii Krajowej 116A

Zadowolony pacjent - ocena (1) Obie Panie Anie absolutnie profesjonalne. Polecam wszystkim to miejsce.... Zadowolony pacjent MW - ocena (1) Super terapeutki, skuteczne ćwiczenia dostosowane do moich możliwości i... MW Tom - ocena (1) Rehabilitowałem tam kolano po ACL. Wróciłem do pełnej sprawności, bez... Tom
Rewelacja! (1) Kilka miesięcy uczęszczania i moja opinia jak najbardziej pozytywna.... P Super miejsce (1) Wróciłem do sportu po zerwaniu Achillesa, rechabilitacja w Amitis to był... Tomasz Super rehabilitacja (1) Super rehabilitantki , Pani Ania to złota kobieta , dzięki nim uniknęłam... Magda Rewelacja (1) Fantastyczna rehabilitacja po operacji kolana, po pół roku zacząłem biegać,... Dawid Best of the Best (1) 6/6 najlepsi na świecie!!!! Japkola Profesjonalizm i skutecznosc (1) Polecam wszystkim (gdyby nie okolicznosci towarzyszace wyzytom na... zmor polecam (1) miła atmosfera - profesjonalna załoga-skuteczność optymalna JERZY pacjent (1) Godziny są luźne jak i atmosfera. I to bardzo pasuje. Jest tam miło. Jeśli... Remek nie polecam (1) zapraszam sanepid, brud, brak poszanowania do pacjenta, worki z cukrem ....... on i ona Nie polecam (1) Zlewka co do pacjentów. Umawianie się na godziny bardzo nierealne. Może grupa... ZK w AMITIS jak u mamy (2) z całego serca polecam rehabilitacje w tej firmie-personel profesjonalnie... Ela Polecam!!! (1) Aktualnie cały czas jestem w trakcie rehabilitacji kolana, jednak już po... Karolina Polecam!!! (1) Wlasnie ukończyłam rehabilitacje po operacji kolana i juz żałuję ze to koniec... arteoskopiaaa Polecam (1) Niesamowici specjaliści, świetna atmosfera i szybko widoczne efekty... Pyza Bardzo, bardzo polecam (7) profesjonalnie, miło i skutecznie Elżbieta Rewelacja!! (1) Pani Ania rehabilitowała moją mamę przez pol roku z wielką cierpliwością i... Danuta Polecam, warto!! (1) Może byłem dość dawno, ale miła atmosfera pomogła mi w walce o powrót na... Kostia