Andrzej - opinia
Do Szkoły trafiłem trochę przypadkowo. Głównie zadecydowala bliskość i połączenie komunikacyjne z Moreną. Teoria przebiegła sprawnie i rzeczowo. Jako że jestem w tz średnim wieku bardzo docenilem sposób prowadzenia zajęć przez P. Piotra który kompetentnie i zrozumiale wyjaśniał zasady ruchu drogowego. Jazdy odbywalem z p. Grzegorzem i tu szczególne podziękowania za okazane zrozumienie i cierpliwosc. Zawsze służył profesjonalną wiedzą i dużym doświadczeniem. Jako że byłem kursantem dosyć dociekliwy zawsze w sposób jasny tłumaczył moje wątpliwości i omawialismy sytuacje które wydarzyły się na drodze. Efekt taki że egzamin teoretyczny z wynikiem 74/74 a praktyczny za 1 razem. Jestem przekonany że w dużej mierze ten wynik zawdzięczam p. Grzegorzowi który spowodował że przystąpiłem do egzaminu spokojny i ufny w swoje możliwości. Życzę całemu zespołowi Szkoły samych dobrych wyników w szkoleniu kursantów a p. Grzegorzowi by jego wiedzą i empatia służyła następnym kandydatom na kierowców. Dużo zdrowia p.Grzegorzu.