GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Bruno - ocena (1) Pan Artur świetnie przygotował mnie do prawa jazdy i bez problemowo zdałem... Bruno Wiktoria - ocena (1) Przychodząc do tej szkółki nie wierzyłam w to, że kiedykolwiek mogę wsiąść i... Wiktoria Angelika K - ocena (1) Po kilku latach podjelam ponowną próbę przystąpienia na kurs prawa jazdy tym... Angelika K
Marcel - ocena (1) Bardzo dobre nauczanie jazdy z panem Radkiem, uczył dokładnie każdego działu... Marcel Radosław - ocena (1) Instruktor Radek był bardzo dobry. Dużo tłumaczył. Nauczył mnie wszystkich... Radosław PaulinaW - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy GDPrawko. Rzetelnie prowadzone zajęcia... PaulinaW Maksym - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalne podejście, świetna organizacja... Maksym Paweł - ocena (1) Polecam serdecznie szkołę GD Prawko, wykłady prowadzone w sposób ciekawy i... Paweł kg - ocena (1) GDprawko godne polecenia! Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo zrozumiale.... kg Albina - ocena (1) Brałam dodatkowe godziny z Klaudią i jestem bardzo zadowolona :) miła i... Albina Z - ocena (1) Zdane! Polecam instruktora Radka, pozytywny, zawsze do dogadania, po stronie... Z Jakub - ocena (1) Świetna szkółka, wykłady również pierwsza klasa. Polecam każdemu, szybko... Jakub Maksymilian - ocena (1) Bardzo polecam, szkołę GDprawko, wykłady prowadzone profesjonalnie, kontakt z... Maksymilian Michał - ocena (1) Jeździłem z Arturem. Bardzo polecam. Michał Michał K. - ocena (1) Jeździłem z Arturem. Bardzo polecam. Michał K. Jakub - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy GDPrawko Na instruktora najlepiej wziąć Pana... Jakub Amelia - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić Pana Artura jako instruktora jazdy! Jego... Amelia Jacek - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Arturowi za przygotowanie mojej narzeczonej... Jacek Paulina L - ocena (1) Artur to instruktor, którego z czystym sumieniem można polecić każdemu, kto... Paulina L emilia - ocena (1) polecam pana Artura:)) emilia