GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Konrad - ocena (1) polecam te szkołe wykłady na najwyższym poziomie a jako instruktora polecam... Konrad Magda - ocena (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, uczyłam się od września 2023 do maja 2024. Zdałam... Magda Maciej - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu nie zdecydowanemu tę szkołę jazdy... Maciej
Karolina - ocena (1) Polecam tę szkołę w 100%! Podczas jazd miałam szczęście trafić na Pana Artura... Karolina Maks - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę GDprawko teoria na wysokim poziomie , Pan Adam złoty... Maks Emilia - ocena (1) Świetna szkoła nauki jazdy, która potrafi na bardzo wysokim poziomie... Emilia Ewelina - ocena (1) Bardzo profesjonalne a jednocześnie luźne podejście instruktora sprawiły ze... Ewelina Natalia - ocena (1) Zanim rozpoczęłam kurs miałam zerowe doświadczenie z prowadzeniem auta. W... Natalia Staś - ocena (1) Bardzo dobry kurs opinie nie kłamią, wykłady bardzo rzetelnie prowadzone, tak... Staś Oliwia - ocena (1) Serdecznie polecam! Szczególnie najlepszego instruktora - pana Waldka,... Oliwia Katsiaryna - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy GDprawko. Szczególnie Pana Tomasza,... Katsiaryna Natalia - ocena (1) Polecam kurs prawa jazdy z Panem Arturem, który ma świetne podejście do... Natalia Anna - ocena (1) Polecam GDprawko, bardzo miła atmosfera podczas jazd, profesjonalne podejście... Anna Malwa - ocena (1) Bardzo dobry kurs egzamin zaliczony Malwa Sara - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu - czułam się porządnie przygotowana zarówno... Sara Monika - ocena (1) Gorąco polecam szkołę nauki jazdy GDprawko. Pan Tomasz jest to najlepszy... Monika Basia - ocena (1) Z kursem w GDprawku zdałam teorię oraz praktykę za pierwszym razem. Teorię... Basia Mikolaj Mikulski - ocena (1) Polecam serdecznie zdane za 2 razem Pan Tomasz profesjonalny instruktor z... Mikolaj Mikulski Karolina - ocena (1) Szkółka dobra, fajnie przeprowadzane wykłady, ciekawe i przyjemne.... Karolina Martyna - ocena (1) Gorąco polecam szkołę jazdy GDprawko! Czułam się bardzo dobrze przygotowana... Martyna