GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Jagoda - ocena (1) Bardzo polecam szkole jazdy Gd prawko . Najlepszy instruktor p.Tomek .... Jagoda Marcin,.B - ocena (1) Polecam szkołę,teoria w domu,a praktyka u Radka super instruktor nauczy... Marcin,.B Adrian - ocena (1) Pan Radek bardzo dobrze uczy. Wystarczyło 30 godzin i potrafię jeździć.... Adrian
Oksana - ocena (1) Mam prawka w rękach, już nie wierzyłam że mi to uda, ale to nie sen. Dzięki... Oksana Krzysztof sokołowski - opinia (1) Wspaniały instruktor. Dobrze spędzony czas. Nic dodać, nic ująć Krzysztof sokołowski Magda L. - opinia (1) Serdecznie polecam!!! Do jazdy przygotowywał mnie instruktor Artur. Nauka... Magda L. Pati - opinia (1) Serdecznie polecam szkole nauki jazdy Gdprawko! Chodź nie wybrałam tej szkoly... Pati AniaPaulinaK. - opinia (1) Jeśli Prawko to tylko z najlepszym instruktorem pod słońcem Piotrem... AniaPaulinaK. Juliusz - opinia (1) Profesjonalne podejście ze strony instruktora jak i szkółki.Miałem... Juliusz Krzysztof - opinia (1) Świetna szkoła ze świetnymi instruktorami, gorąco polecam jazdy z Arturem,... Krzysztof Karolina - opinia (1) Z ręką na sercu polecam GDprawko. Każde zajęcia z teorii, prowadzone przez... Karolina Lena - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, to chyba najlepsza opinia. Jeździłam z... Lena Dominika - opinia (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy gd prawko. kurs rozpoczęłam w połowie... Dominika Martyna - opinia (1) Super szkolka, szybki i wygodny kurs. Serdecznie chcialabym polecic... Martyna Wiktoria Leśniewicz - opinia (1) Jestem naprawdę zadowolona, super podejście, przyjemna atmosfera i wszystko... Wiktoria Leśniewicz Nikola - opinia (1) Jeździłam z super miłym Panem Grzegorzem:) którego mogę z całego serca... Nikola Serhii Yehoshyn - opinia (1) Polecam!) Grzesiek najlepszy instruktor ️ Serhii Yehoshyn Daniel - opinia (1) Super, miła atmosfera podczas jazd. Miałem przyjemność jeździć z instruktorem... Daniel . - opinia (1) Polecam! Zaczelam luty 2023, zaraz koncze, super szkolka . Filip - opinia (1) Polecam serdecznie tą szkołę jazdy!!Jestem już po egzaminach,wszystko zdane... Filip