GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Maksym - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalne podejście, świetna organizacja... Maksym Paweł - ocena (1) Polecam serdecznie szkołę GD Prawko, wykłady prowadzone w sposób ciekawy i... Paweł kg - ocena (1) GDprawko godne polecenia! Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo zrozumiale.... kg
Albina - ocena (1) Brałam dodatkowe godziny z Klaudią i jestem bardzo zadowolona :) miła i... Albina Z - ocena (1) Zdane! Polecam instruktora Radka, pozytywny, zawsze do dogadania, po stronie... Z Jakub - ocena (1) Świetna szkółka, wykłady również pierwsza klasa. Polecam każdemu, szybko... Jakub Maksymilian - ocena (1) Bardzo polecam, szkołę GDprawko, wykłady prowadzone profesjonalnie, kontakt z... Maksymilian Michał - ocena (1) Jeździłem z Arturem. Bardzo polecam. Michał Michał K. - ocena (1) Jeździłem z Arturem. Bardzo polecam. Michał K. Jakub - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy GDPrawko Na instruktora najlepiej wziąć Pana... Jakub Amelia - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić Pana Artura jako instruktora jazdy! Jego... Amelia Jacek - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Arturowi za przygotowanie mojej narzeczonej... Jacek Paulina L - ocena (1) Artur to instruktor, którego z czystym sumieniem można polecić każdemu, kto... Paulina L emilia - ocena (1) polecam pana Artura:)) emilia Marek - ocena (1) Zdałem za pierwszym razem, polecam Marek Wiktoria - ocena (1) Egzamin zdany za 1 razem. Miałam instruktora Szymona, przygotował mnie bardzo... Wiktoria Justyna - ocena (1) Zdałam za 1 razem, dobrze zostałam przygotowana oraz jest indywidualne... Justyna Natalia - ocena (1) Zarówno kurs teoretyczny, jak i praktyczny pozwoliły mi się przygotować... Natalia Antek - ocena (1) Bardzo polecam GDPrawko, wykładowcy świetnie tłumaczą wszystkie zasady ruchu... Antek Mateusz - ocena (1) Gorąco polecam GDprawko , dokupione 10 godzin do przygotowania na egzamin... Mateusz