Andrzejki

Czy wiecie może ile osób będzie na imprezie andrzejkowej w osp?
I jak wygląda sprawa odnośnie jedzenia - czy jest w cenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Andrzejki

Ma być około 5-7 osób , a jedzenie będzie trzeba przynieść , ja robie kanapki z dżemem, Ty zrób może kanapki z ogórkiem to się wymienimy.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobry żart ! Jednak nie idę ,bo z nikim kanapkami nie mam zamiaru się dzielić .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie no kurde ,~Marek idź na zabawę, teraz przeze mnie nie pójdziesz , będę miał wyrzuty sumienia, że to moja wina .Chodzi Tobie o te kanapki z dżemem, o.k jak Ci nie pasuje mogę zrobić z pasztetową , albo z paprykarzem szczecińskim .Proszę pójdź , "pliss"! Baw się tak jak by jutra miało nie być-jak mawia mój przyjaciel Heniek.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i po andrzejkach. A chcialem przynieść paluszki z sezamem, rybę A'la devolay i maślankę do popitki. Marek no nie strzelaj focha, kanapki też są dobre. Może być super impreza.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

No nie wiem jak Wy, ale ja tam se z moją Jadźką idę pohasać na parkiecie. Kanapki uwielbiam więc prośba taka: zróbta dużoooo!!! A, i uprzedzam miłe panie, żeby się zbytnio nie starały, bo to maja Jadźka zostanie królową balu. Ależ se suknie uszykowała! Ja cie pierniczę! Normalnie styl Marylki Rodowicz. Do zobaczyska ludziska!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobra chłopy przekonaliscie mnie!!
Biorę krajowa ,popite i tak jak prosiliscie kanapki - ale z pasta jajeczną.lepsze bąki przy tańcu będą :D i heniek nie swiruj bo moja Wiesia to dopiero kieckę wciska :) a tańczyć też umi !
Tak więc do zobaczenia wieczorem!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

No nareszcie Marek kuźwa, ale będzie impreza. Moja Helga nie umi tańcować, ja to w sumie też nic lepszy tancerz nie jestem. Ostatnio jak my z Helgą byli na andrzejkach to żem jej tak palce wydeptał że przez tydzień mogła robić za packę na muchy-takie miała stopy. Ale dzisiaj będzie lepiej, bo wzieli my lekcje u wielkiego mistrza tańca. Kanapki zrobione, paluszki kupione no ale z maślanką mam problem bo mi moja Helga z tego masła naważyła.

Ale , żem się ucieszył, że Marek nawrócił się na imprezę, powiem Wam, że aż mnie prostata przestała boleć ! Kamień z serca!
Heniek weź ty sobie juz jaką koronę z papieru przyszykuj , obłóż sreberkiem , abyś poważnie wyglądał przy królowej .
~gaz jak Ci zostało tyle tego masła to zrób więcej kanapek dla Heńka, posyp cukrem i gotowe .Nie rozwalić mi tej remizy , od tych waszych brekdensów i obertasów, bo ja tam na sylwestera się szykuje. :) :) :)
Pozdrawiam

Zdzisek kanapki wysmarowane swojskim masłem tyle że mi kobyła cukier zeżarła. To Helga szła w pole rwać buraki cukrowe. Kuźwa jak jej to składnie idzie. Za godzinę tona cukru będzie zrobiona. Kanapki cukrem obsypane będą. Przez ten czas rozgrzeje ursusa, założe przyczepe i jadymy z Helgusią do OSP.

I jak,chłopaki impreza się podobała?:D dobrze że sztachety potrzebne nie były - chociaż w siatce miałem . Teraz leczymy kaca ! I głodny na kanapki jestem!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć Marek. Impreza była bomba. Te kanapki to był strzał w dziesiątkę. My z Helgusią tak się natańcowali, tak sie nabawili, że nam starczy do sylwestra. Musieli my iść z OSP z buta, no i wtedy się zaczęło. Kanapki ze swojskim masłem zrobiły swoje. Helga przyspieszyć nie mogła, ja w tych moich gumofilcach też kroku nie przyspieszalem i szukali my wysokiej trawy, krzaków, czegoś gdzie by można ulżyć żołądkowi no i klops poszło po nogawkach. Helga na mnie teraz ma focha. Nie gada ze mną, tylko siedzi na kanapie z obranym kierunkiem na WC. Powiedziała tylko tyle jak szło jej po nogawkach, że trza było zrobić kanapki z majonezem.

Andrzejki , Andrzejki i po Andrzejach.
Marek , "dobry kac oznaką dobrej zabawy ".
~qaz, holipa źle żem Ci doradził z tym masłem :( głupio wyszło
P.s Spotykamy się w wątku pt ." Sylwester w remizie "-czyli jak się ubrać , co jeść , co pić , jak tańczyć. ...
Pozdrawiam wszystkich funfli Banińskich

Jestem jak najbardziej za . Ale szczerze Wam chopaki powiem ,że nic nie wiem o sylwestrze w Osp,może ktoś "coś" powie mi więcej? Bo stara mi żyć nie da! Chociaż wstyd mi po wczorajszym ja brać że sobą. Chodziła do męskiego wc - tylko zastanawiam się PO CO?????
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo w męskim jest więcej papieru. Chyba się tylko trochę podcieracie...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

~qaz, a mnie się zdaje, żem ja Cie widział w tych banińskich szuwarach nocą. Wracali my se zgodnie z Jadźką do domu, żonka mnie niesła na barana. Fajnie nam się szło, żem wszystko świetnie widział. Patrzał se na lewo, potem na prawo i jeszcze raz w lewo, i wtem krzyczę do Jadźki. Jadźka patrz! Dwie dooppy zza krzaka wystają! Jadźka na to- cicho stary, to tylko pijackie zwidy. No, ale co prawda to prawda, żem sie najadł i napił jak bąk na tych andrzejkach, to żem jej uwierzył, przecie to ślubna moja. No, ale teraz, to ja jestem pewien, żem Cię ja widział w tych banińskich szuwarach nocą. No, ale gatki to Ty masz chłopie pierwsza klasa! Różowe stringi ze srebrnymi gwiazdkami. Fju, fju!

A to ty był Heniek. A ja do mojej Helgi mówił żeby szybciej cisnąć te nasze żołądki. Ja ci Heniek mówię nie rób kanapek ze swojskim masłem, bo można żołądki przez nogawki przepuścić. A stringi to żem w strachu Heldze zawinął. I dziwne mi było co mnie tak uwiera.

Marek ,sylwester baniński SOLD OUT , dlatego nie ma słychu nigdzie o tej bibce. Ja jestem w gronie szczęśliwców , którzy zaszczycą swoją osobą tę imprezę.
Do Jadźki- próbujesz być upierdliwa jak mucha na deszcz , wtrącasz się swoimi niestosownymi przemyśleniami do kulturalnej rozmowy dżentelmenów. Nie masz tam w kuchni jakiej roboty , łazienkę idź posprzątać, albo do ogródka chwasty wypielić. Żegnam :(

Pozdrawiam wszystkich banińskich dżentelmenów, którzy są zarazem wielbicielami stringów :)

Inne tematy z forum

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???