Naukę jazdy na motocyklu na kategorię A zaczęłam już od pierwszych dni marca. 'Nauka Jazdy zbyszek' jako pierwsza w Trójmieście w tym sezonie zaczęła przyjmować kursantów na lekcje praktyczne, co mnie bardzo usadysfakcjonowało. Zdając egzamin wczesną wiosną, mam jeszcze cały sezon motocyklowy przed sobą. Kurs miałam prowadzony przez jednego z najlepszych instruktorów na kategorię A, czyli pana Michała. Pan Michał prowadzi bardzo indywidualnie swoich kursantów. Jestem osobą, która po raz pierwszy siedziała na motocyklu właśnie na placu szkoły. Pomógł mi przełamać pierwsze strachy przed jazdą na dwóch kołach. Tłumaczył dokładnie każde zadanie i pomagał w analizie błędów, bym ich więcej nie popełniała. Z racji, iż zaczęłam kurs tak szybko, na egzamin udało mi się umówić na drugą połowę kwietnia. Oczywiście uzyskałam wynik pozytywny za pierwszym razem. Plac poszedł mi idealnie, bez konieczności powtarzania zadań, a miasto było już tylko dopełnieniem tego egzaminu. Z całego serca i z czystym sumieniem mogę polecić pana Michała, gdyż na lepszego instruktora w Trójmieście zdecydowanie nie da się trafić. Jest to człowiek z pasją do tego co robi, przekazuje wiedzę i własne doświadczenie.