Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Alan - ocena (1) Polecam serdecznie szkółkę, egzamin zdany za pierwszym razem. Mój instruktor... Alan Joanna - ocena (1) Do Nauki Jazdy Zbyszek trafiłam z polecenia i nie żałuję! Jazdy miałami z... Joanna Anna - ocena (1) Bardzo polecam szkołę. Jestem zadowolona, egzamin zdany. Instruktorzy w... Anna
Ada - ocena (1) bardzo polecam!! Wszystko pięknie zdane dzięki Panu Mariuszowi. Ada Paulina - ocena (1) Bardzo polecam jazdy z Panem Maciejem, który cierpliwie i na spokojnie... Paulina Nikola - ocena (1) Polecam, na żadnych jazdach nie nauczyłam się tyle, co z Panem Pawłem.... Nikola Szymon - ocena (1) Mega przygotowania do egzaminu dzięki jazda i przygotowania zdane za... Szymon Jacek - ocena (1) Uwaga. Umowa podpisana. Wszystko opłacone z góry. Ostatnio kurs podrożał i... Jacek Bartek F - ocena (1) Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Wszystko dzięki mojemu świetnemu... Bartek F Wiktor Bank - ocena (1) bardzo dobra nauka jazdy, egzamin zdany za pierwszym razem. Napewno wrócę na... Wiktor Bank Michał Groth - ocena (1) Instruktor był bardzo spokojny i dobrze uczył, a jazdy były dosyć często. Michał Groth Karolina C - ocena (1) Wspaniali instruktorzy, mają bardzo dużą wiedzę, super podejście do... Karolina C Olivier - ocena (1) Mega polecam, Pan Maciej dokładnie i z cierpliwością wszystko tłumaczył.... Olivier Karolina - ocena (1) Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w jakiej byłam (a byłam w 3 różnych).... Karolina Anna - ocena (1) Moim zdaniem bardzo dobra szkoła, uczyli mnie różni instruktorzy - każdy ma... Anna Kinga Rogowska - ocena (1) Wspaniałe podejście do kursanta, wszystko profesjonalne. Jeździłam z wieloma... Kinga Rogowska Dominika - ocena (1) Bardzo polecam! Instruktorzy cierpliwi i bardzo pomocni. Zawsze udzielą... Dominika Marta - ocena (1) Polecam z całego serca!! Najlepsza Szkoła Jazdy w Trójmieście. Pan Zbyszek i... Marta Milena W - ocena (1) Atmosfera bardzo miła, a instruktorzy profesjonalni i wyrozumiali. Dzięki... Milena W Mateusz - ocena (1) Bardzo dobra nauka jazdy pań Maciej cierpliwie uczył na najwyższym poziomie,... Mateusz