Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Kinga - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę! Szczególne podziękowania dla Pana Zbyszka, Andrzeja... Kinga Robert G - ocena (1) Polecam wszystkim szkołę nauki jazdy Zbyszek, egzamin na kat. C zdany za... Robert G Klaudia K. - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Patrycji i Panu Zbyszkowi za doprowadzenie mnie... Klaudia K.
Dawid Żarski - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem :) Moim patronem podczas nauki jazdy był Pan... Dawid Żarski Patryk M - ocena (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Pan Mariusz bardzo dobrze przygotował... Patryk M Arek - ocena (1) Szukasz szkoły by zrobić kat C C+E to tylko ta szkoła ,przygotują cię... Arek Paulina - ocena (1) Jestem zadowolona z kursu na kat. B. Warto wybrać opcję z teorią online,... Paulina Rostyslav - ocena (1) Bardzo responsywni instruktorzy. Szkoła jest świetna. Polecam każdemu tę szkołę Rostyslav Adam - ocena (1) Super szkoła. Bardzo polecam. Profesjonalni instruktorzy oraz dobre podejście... Adam Mikita - ocena (1) Moje doświadczenie w szkole prawa jazdy jako cudzoziemca było bardzo... Mikita Katarzyna Kowalewska - ocena (1) Bardzo dobrze uczą, super atmosfera Katarzyna Kowalewska wiktoria - ocena (1) Cudowne miejsce, super zaangażowani instruktorzy pełni pasji z poczuciem... wiktoria Tomasz - ocena (1) Super jazdy i bardzo mili instruktorzy. Polecam Tomasz Laura - ocena (1) Nauka jazdy nie tylko pod egzamin, lecz także życiowe podejście Podczas jazd... Laura Larysa Shemet - opinia (2) Z całego serca polecam! Egzamin zdany! Dziękuje bardzo Bartku za cierpliwość... Larysa Shemet Ania - opinia (2) Najlepsza szkoła jazdy na kategorie A w Gdyni. Mnóstwo ważnych informacji i... Ania Szymek Fronckiewicz - opinia (2) Nauczono mnie jazdy bezbłędnie zdałem egzamin cytuje egzaminatora jeździł pan... Szymek Fronckiewicz Mała Zuza - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy! Cudowny Pan Zbyszek, nieziemski instruktor!!! Zdany... Mała Zuza Natalia - ocena (1) Bardzo polecam!! Zdałam za pierwszym razem i najwięcej jeździłam z Panem... Natalia Marek Rudnicki - ocena (1) Nauka Jazdy Zbyszek posiada wykwalifikowaną kadrę, duży plac manewrowy z... Marek Rudnicki