Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Szymon - opinia (1) egzamin po nauce z Panem Zbyszkiem zdany za pierwszym razem. Instruktor godny... Szymon Adrian - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wiedzy którą pozyskałem ze szkółki i bardzo... Adrian Natalia - opinia (1) Miałam okazję korzystać z jazd doszkalających u Pana Zbyszka. Instruktor... Natalia
Kacper - opinia (1) Super szkółka instruktorzy świetni bardzo dobre podejście do kursantów... Kacper Dynka86 - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy , a instruktor Tomek mega profesjonalny Dynka86 Bartek - opinia (1) Świetni instruktorzy jazdy, idealne przygotowanie do egzaminu, polecam :) Bartek maciek - opinia (1) kurs super, w dobrej atmosferze i co najważniejsze prawko zdane maciek Iwona - opinia (1) Nie mogłam lepiej trafić, zdałam w wieku 50 l. Dojazdy pod dom ,... Iwona Svitlana - opinia (1) Idąc na kurs nie wierzyłam, że dam radę poruszać się samochodem. Już po... Svitlana Marta R. - opinia (1) Bardzo polecam szkołę Nauka Jazdy Zbyszek. Profesjonalne podejście do... Marta R. Karolina - opinia (1) Instruktorzy na bardzo wysokim poziomie. Wykłady Pana Zbyszka super! Karolina Daniel Ch - opinia (1) Polecam, zdane za pierwszym razem. Wysoki poziom nauczania, oraz bardzo... Daniel Ch Mikołaj - opinia (1) zdane za pierwszym, Tomek najlepszy instruktor Mikołaj Wojtek - opinia (1) Świetna szkoła, dobre metody nauczania i super podejście do kursanta, polacam Wojtek Aga - opinia (1) Bardzo gorąco polecam Naukę Jazdy zbyszek. wykłady z panem Zbyszkiem ciekawe... Aga Michał Urbański - opinia (1) Serdecznie polecam, egzamin zdany za pierwszym razem. Super instruktorzy. Michał Urbański Maria - opinia (1) Bardzo polecam, dostępność terminów dobra, profesjonalne podejście do nauki,... Maria Mikołaj - opinia (1) Tomek najlepszy instruktor, zdane za pierwszym. Mikołaj Tymoteusz - opinia (1) Polecam serdeczne, prawko zdane za pierwszym razem Tymoteusz Dawid - opinia (1) Polecam. Po zakończeniu kursu wszytko poszło za pierwszym razem :) Dawid