Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Barbara - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę nauki jazdy, miła atmosfera, wszystko dokładnie... Barbara Dominika - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłam sobie wymarzyć. Wspaniali instruktorzy i... Dominika Oliwia - opinia (1) Szkółka nauki jazdy Zbyszka to doskonałe miejsce dla każdego, kto chce... Oliwia
Suska Wiktoria - opinia (1) bardzo polecam zdałam za 1! super instruktorzy Suska Wiktoria Piotr - opinia (1) Bardzo dobry instruktaż i podejście do kursanta. Zdane za pierwszym. Szczerze... Piotr Marcin - opinia (1) Po dwóch nieudanych egzaminach wziąłem u Zbyszka zaledwie kilka jazd... Marcin Kinga - opinia (1) Serdecznie polecam! Od początku bałam się prowadzenia samochodem. Dzięki... Kinga Natala - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy !Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście ,... Natala Magdalena Ligęzińska - opinia (1) Bardzo polecam. Jeździłam z Panem Tomkiem, egzamin z teorii jak i praktyki... Magdalena Ligęzińska Daria - opinia (1) Dzięki tej szkole udało mi się zdać prawo jazdy, naprawdę polecam! Daria Sandra - opinia (1) Nie ma co się zastanawiać nad wyborem! Cudowna atmosfera, cudowni ludzie... Sandra Aga - opinia (1) Bardzo polecam naukę jazdy Zbyszek . Super atmosfera. Prawko zdane za... Aga Mateusz - opinia (1) Masa wiedzy, połączona z przyjemnością. Egzamin zdany za pierwszym razem... Mateusz Jakub - opinia (1) fajna, miła atmosfera. polecam bardzo Jakub Natalia M. - opinia (1) Polecam szkółkę oraz instruktora Tomka. Od przekroczenia progu biura po... Natalia M. M.M - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę nauka jazdy Zbyszek. Podejście do kursanta na medal,... M.M Kamila - opinia (1) Wszystkim, którzy się wahają przed wybraniem szkoły do nauki jazdy - polecam... Kamila Natalia - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy ,egzamin zdany za drugim razem . Pan... Natalia Patrycja - opinia (1) Polecam serdecznie. Miałam jazdy dodatkowe i zdałam za pierwszym razem. Patrycja Krystian - opinia (1) Z całego serca polecam pana Tomka, super gość. W zaledwie 10 godzin udało mi... Krystian