Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Agnieszka - opinia (1) Mogę polecić ze szczerego serca. Przyszłam z innej szkoły z chaotyczną i... Agnieszka Zuzanna Polańska - opinia (1) Bardzo miła atmosfera w szkółce, doświadczeni instruktorzy. polecam :)) Zuzanna Polańska Mateusz - opinia (1) Szkółka jazdy Zbyszek to naprawdę doskonałe miejsce do nauki jazdy. Chciałbym... Mateusz
Oskar - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy jaka istnieje. Cała moja rodzina zdawała i... Oskar Oliwia - opinia (1) Polecam jazdy z panem Jackiem , bardzo dobrze przygotował mnie to egzaminu ,... Oliwia Oliwia - opinia (1) Polecam jazdy z panem Jackiem , bardzo dobrze przygotował mnie to egzaminu ,... Oliwia Maja B - opinia (1) Bardzo polecam naukę jazdy Zbyszek. Super instruktor, przesympatyczny ,... Maja B Asia - opinia (1) Super szkółka! Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdane za 1 razem.... Asia Tymon - opinia (1) Cóż więcej dodać, zdałem prawko za pierwszym razem dzięki Zbyszkowi Tymon Szymon - opinia (1) egzamin po nauce z Panem Zbyszkiem zdany za pierwszym razem. Instruktor godny... Szymon Adrian - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wiedzy którą pozyskałem ze szkółki i bardzo... Adrian Natalia - opinia (1) Miałam okazję korzystać z jazd doszkalających u Pana Zbyszka. Instruktor... Natalia Kacper - opinia (1) Super szkółka instruktorzy świetni bardzo dobre podejście do kursantów... Kacper Dynka86 - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy , a instruktor Tomek mega profesjonalny Dynka86 Bartek - opinia (1) Świetni instruktorzy jazdy, idealne przygotowanie do egzaminu, polecam :) Bartek maciek - opinia (1) kurs super, w dobrej atmosferze i co najważniejsze prawko zdane maciek Iwona - opinia (1) Nie mogłam lepiej trafić, zdałam w wieku 50 l. Dojazdy pod dom ,... Iwona Svitlana - opinia (1) Idąc na kurs nie wierzyłam, że dam radę poruszać się samochodem. Już po... Svitlana Marta R. - opinia (1) Bardzo polecam szkołę Nauka Jazdy Zbyszek. Profesjonalne podejście do... Marta R. Karolina - opinia (1) Instruktorzy na bardzo wysokim poziomie. Wykłady Pana Zbyszka super! Karolina