Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Daniel Ch - opinia (1) Polecam, zdane za pierwszym razem. Wysoki poziom nauczania, oraz bardzo... Daniel Ch Mikołaj - opinia (1) zdane za pierwszym, Tomek najlepszy instruktor Mikołaj Wojtek - opinia (1) Świetna szkoła, dobre metody nauczania i super podejście do kursanta, polacam Wojtek
Aga - opinia (1) Bardzo gorąco polecam Naukę Jazdy zbyszek. wykłady z panem Zbyszkiem ciekawe... Aga Michał Urbański - opinia (1) Serdecznie polecam, egzamin zdany za pierwszym razem. Super instruktorzy. Michał Urbański Maria - opinia (1) Bardzo polecam, dostępność terminów dobra, profesjonalne podejście do nauki,... Maria Mikołaj - opinia (1) Tomek najlepszy instruktor, zdane za pierwszym. Mikołaj Tymoteusz - opinia (1) Polecam serdeczne, prawko zdane za pierwszym razem Tymoteusz Dawid - opinia (1) Polecam. Po zakończeniu kursu wszytko poszło za pierwszym razem :) Dawid Barbara - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę nauki jazdy, miła atmosfera, wszystko dokładnie... Barbara Dominika - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłam sobie wymarzyć. Wspaniali instruktorzy i... Dominika Oliwia - opinia (1) Szkółka nauki jazdy Zbyszka to doskonałe miejsce dla każdego, kto chce... Oliwia Suska Wiktoria - opinia (1) bardzo polecam zdałam za 1! super instruktorzy Suska Wiktoria Piotr - opinia (1) Bardzo dobry instruktaż i podejście do kursanta. Zdane za pierwszym. Szczerze... Piotr Marcin - opinia (1) Po dwóch nieudanych egzaminach wziąłem u Zbyszka zaledwie kilka jazd... Marcin Kinga - opinia (1) Serdecznie polecam! Od początku bałam się prowadzenia samochodem. Dzięki... Kinga Natala - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy !Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście ,... Natala Magdalena Ligęzińska - opinia (1) Bardzo polecam. Jeździłam z Panem Tomkiem, egzamin z teorii jak i praktyki... Magdalena Ligęzińska Daria - opinia (1) Dzięki tej szkole udało mi się zdać prawo jazdy, naprawdę polecam! Daria Sandra - opinia (1) Nie ma co się zastanawiać nad wyborem! Cudowna atmosfera, cudowni ludzie... Sandra