Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Artur Rzepczyński - opinia (1) Polecam serdecznie, egzamin zdany za pierwszym razem Artur Rzepczyński Aga J. - opinia (1) Polecam szkołę nauki jazdy "Zbyszek".Fachowość,dyspozycja,miła... Aga J. Ania - opinia (1) Super atmosfera. Pan Zbyszek i Pan Mateusz mistrzostwo świata. Gorąco polecam Ania
Adam Christow - opinia (1) Profesjonalizm i indywidualne podejście. Lekcje z odpowiednia doza luźnej... Adam Christow Mikołaj - opinia (1) Świetna szkółka. Oba egzaminy B i A2 zdane za pierwszym razem. Pan Tomek... Mikołaj Iwona Pilarska - opinia (1) Rewelacyjna szkoła ! Miałam okazję jeździć z trzema instruktorami, każdy... Iwona Pilarska Oliwier - opinia (1) Lepszej szkółki nie znajdziecie podejście wszystkich jest super, najwiecej... Oliwier Jakub - opinia (1) Genialna sprawa. Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Do tego rzeczowa i... Jakub Oliwia - opinia (1) Polecam z całego serca ! Bardzo Oliwia Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam, nauka w przyjaznej atmosferze, instruktorzy w zrozumiały... Natalia Ania - opinia (1) Fajni ludzie, miła atmosfera, a to bardzo ważne podczas nauki jazdy. Polecam Ania Kamila - opinia (1) Polecam ! Dobrzy instruktorzy, zdałam za 1 razem. Kamila Zuzia - opinia (1) przed chwilą NOWA Bardzo polecam! Miałam wykupione jazdy dodatkowe które... Zuzia Natalia - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i bardzo przyjaźni instruktorzy.... Natalia Łukasz Młodzianowski - opinia (1) Trasa którą odbyłem podczas przygotowań do egzaminu pokryła się niemal w 100%... Łukasz Młodzianowski Damian - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i bardzo przyjaźni instruktorzy.... Damian R - opinia (1) Przed egzaminem na kategorię B automat miałam jazdy dodatkowe z panem... R Zofia Plichta - opinia (1) Miałam jazdy dodatkowe z panem Zbyszkiem i panem Jackiem, gdzyby nie oni to... Zofia Plichta Aga D - opinia (1) Polecam najlepsza szkoła i najlepsi instruktorzy! Profesjonalne... Aga D Kacper - opinia (1) Instruktorzy dobrze przygotowują do egzaminu teoria i praktyka za pierwszym... Kacper