Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Szymon Woroniecki - opinia (1) Atmosfera bardzo przyjemna zarówno na teorii jak i praktyce. Instruktorzy... Szymon Woroniecki Martyna - opinia (1) Polecam z całego serca! Po 7 latach przerwy od skończenia kursu (w innej... Martyna Jakub Piotrowski - opinia (1) Z całego swrca polecam! Dzięki przemiłym instruktorom których tutaj... Jakub Piotrowski
Kamil - opinia (1) Świetna szkółka, super instruktorzy bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Kamil martyna - opinia (1) Najlepsza szkola jazdy!!! Polecam martyna Kinga - opinia (1) Bardzo polecam tę szkółkę!!! Od początku jeździłam z Panem Mateuszem i był to... Kinga Mateusz - opinia (1) Zdane za pierwszym razem! Pełen profesjonalizm! Pan Jurek jest najlepszym... Mateusz Aleksandra - opinia (1) Instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali, tłumaczą błędy do skutku. Elastyczność... Aleksandra Alek - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę. Instruktorzy mają super podejście, nie ma problemów z... Alek Angelika - opinia (1) Bardzo polecam ta szkole. Było to moje 2 podejście do prawa jazdy i nie... Angelika Aleksandra - opinia (1) Polecam z całego serca Naukę Jazdy Zbyszek. Instruktorzy bardzo mili, ze... Aleksandra Bartosz Murawski - opinia (1) Bardzo mocno polecam!! Super atmosfera i instruktorzy. Dzięki nim zdałem... Bartosz Murawski Wiktoria - opinia (1) Polecam serdecznie szkółkę, szczególnie instruktora Mateusza. Nauka poszła... Wiktoria Nikoleta - opinia (1) 5 gwiazdek to za mało. Wcześniej uczyłam się w innych szkółkach i dopiero po... Nikoleta Maciej K - opinia (1) Świetne przygotowanie do egzaminu :) Maciej K Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam! Zdałem za pierwszym razem. Super szkółka, super instruktorzy.... Mateusz Patryk - opinia (1) Najlepsza szkola, zdane za pierwszym razem dzieki panu Zbyszkowi!!! Patryk Bartek - opinia (1) Można robić prawko trzy lata? Można. A można nimo to zdać? No kurde dziękuję ️ Bartek Paweł - opinia (1) Polecam z całego serca idealne przygotowanie do egzaminu, jazda z każdym... Paweł Justyna - opinia (1) Egzamin zdany! Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Super atutem jest możliwość... Justyna