Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Natalia Bałajewicz - opinia (1) Pragnę podziękować p. Zbyszkowi za profesjonalne przygotowanie do egzaminu.... Natalia Bałajewicz Zuzka - opinia (1) Polecam, oba egzaminy zdane za 1., a Pan Tomek - rewelacja, lepszego... Zuzka Natalia - opinia (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście, instruktorzy cierpliwi, tłumaczą bez krzyku... Natalia
Czesław - opinia (1) po prostu super. przyjazne podejście i skuteczne nauczanie. Czesław Aleksandra - opinia (1) Świetne podejście wspaniała atmosfera i przede wszystkim nauczanie jeżdżenia... Aleksandra Oskar - opinia (1) Serdecznie polecam Naukę Jazdy Zbyszek! Egzamin zdany za pierwszym razem... Oskar Tomek - opinia (1) Świetna szkółka wszystkim polecam. Jazdy z P. Mateuszem to cudo i świetna... Tomek Agnieszka - opinia (1) Z całego serca polecam tą szkołę nauki jazdy. Mają naprawdę duży wybór jeśli... Agnieszka Magda - opinia (1) Super szkoła. Cieszę się że do nich trafiłam. Ekstra instruktorzy: Pan... Magda Dominika - opinia (1) Miło, szybko, sprawnie polecam :)) Dominika Weronika - opinia (1) Polecam z całego serca! Lepiej nie mogłam trafić! Weronika Kamila - opinia (1) Cudowna szkola jazdy na najwyższym poziomie super instruktorzy wspaniałe uczą... Kamila Asia - opinia (1) Najlepsi z najlepszych goraco polecam . Asia Ewa - opinia (1) Polecam Nauke Jazdy Zbyszek poniewaz wyklady sa prowadzone w bardzo milej i... Ewa Beata - opinia (1) Polecam, polecam,polecam i jeszcze raz polecam!!!!! Zbyszek jest najlepszy!!!!! Beata Wercia - opinia (1) Bardzo polecam. Instruktorzy zawsze radośnie i pozytywnie nastawieni,... Wercia Weronika - opinia (1) Serdecznie polecam, wszystko sprawnie i profesjonalnie. Bardzo mili i... Weronika Łukasz Banasiński - opinia (1) Do Nauki Jazdy Zbyszek zapisałem się po paru pozytywnych opiniach ze strony... Łukasz Banasiński Marcin - opinia (1) Polecam z całym sercem , kurs+egzamin 1,5 miesiąca i prawo jazdy w kieszeni :) Marcin Iga - opinia (1) Z całego serca polecam tę szkołę, konkretny kurs teoretyczny i jazdy w miłej... Iga