Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Angelika P - opinia (1) Polecam każdemu Naukę Jazdy Zbyszek. Cały kurs przebiegł w miłej i... Angelika P Jakub Koszałka - opinia (1) Najlepsza szkółka jazdy w której byłem, kierowcy są spokojni i nigdy nie... Jakub Koszałka Ula - opinia (1) Najlepsi z najlepszych. Zbyszek wielkie dzięki za cudowne i bogate w treść... Ula
Patrycja - opinia (1) Cieszę się że udało mi się trafić na tak super szkołę!... Patrycja Agata Lipińska - opinia (1) Nie mogłam trafić lepiej. Dyspozycyjność, atmosfera, rzeczowe i praktyczne... Agata Lipińska Monika Gurska - opinia (1) Profesjonalna szkoła posiadająca super instruktorów. Bardzo skuteczna, dzięki... Monika Gurska Oskar - opinia (1) Najlepsi w swoim fachu zdane za pierwszym razem Oskar Beata Banasińska - opinia (1) Jestem pełna podziwu za profesjonalizm i szacunek do kursanta .Jedna z... Beata Banasińska Dżesika - opinia (1) Super szkoła super atmosfera Pan Zbyszek świetny instruktor Dżesika Jakub - opinia (1) Najlepsi z najlepszych , super atmosfera Jakub Monika - opinia (1) Panie Zbyszku, bardzo Panu dziękuję za profesjonalne przygotowanie mnie do... Monika Asia - opinia (1) Przychodząc na kurs startowałam od zera, nie jeździłam manualem, nie miałam... Asia Elzbieta - opinia (1) Pragnę podziękować Panu Zbyszkowi i Panu Bartkowi za profesjonalne... Elzbieta Paulina - opinia (1) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem polecam z całego serca naukę... Paulina Karolina - opinia (1) Polecam szkołę jazdy w 100%. Instruktor Tomek przygotowywał mnie do egzaminu.... Karolina Tomasz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy ze szkoła Jazdy Zbyszek, szybko,... Tomasz Wioletta - opinia (1) Fajni instruktorzy, bardzo dobrze przygotowują do egzaminu praktycznego.... Wioletta Amelia - opinia (1) Bardzo miła atmosfera podczas nauczania i mili instruktorzy. Amelia Rafał Sikorski - opinia (1) Pan Zbyszek, Bartek, Marcin bardzo wyrozumiali i pomocni. Świetna atmosfera... Rafał Sikorski Paweł Kirschner - opinia (1) prawko zdane za pierwszym razem dzięki nauce jazdy Zbyszek. polecam! Paweł Kirschner