Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Ilona - opinia (1) Najlepsza szkółka na świecie. Wszyscy instruktorzy bardzo cierpliwi,... Ilona Ttt - opinia (1) Wszyscy instruktorzy podchodzą do swojej pracy w bardzo dobry sposób. Są w... Ttt Kinga Frymark - opinia (1) Najlepszy ośrodek w Gdyni! Lepiej trafić nie mogłam. Wszyscy instruktorzy z... Kinga Frymark
KatWie - opinia (1) Szczerze polecam Naukę Jazdy Zbyszek. Kurs podstawowy odbyłam z Panem... KatWie Antoni - opinia (1) Super przygotowanie i podejście do kursanta. Najlepsza szkółka w Gdyni Antoni Ewelina - opinia (1) Najlepsza szkoła w całym Trójmieście, chcesz zdać to tylko tutaj, Mateusz... Ewelina Klaudia - opinia (1) Polecam tą szkołę, pełen profesjonalizm i właściwie podejście do kursantów.... Klaudia Jakub - opinia (1) Profesjonalna szkoła i profesjonalni instruktorzy. Wszelkie podstawy bardzo... Jakub Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Zbyszek! Instruktorzy bardzo mili i... Natalia Joanna Szymańska - opinia (1) Pełen profesiolanism ludzie znajocy się na swoje robocie. Po prostu dziękuję. Joanna Szymańska Klaudia - opinia (1) Dziękuję za dobre przygotowanie do egzaminu i napewno będę polecać tą... Klaudia Klaudia - opinia (1) Szkoła wybrana z polecenia dwóch innych osób i był to bardzo trafny wybór.... Klaudia Karol - opinia (1) Super podejście do ucznia bardzo miła atmosfera. Za pierwszym razem miałem... Karol Anna K. - opinia (1) Dziękuję bardzo, że trafiłam do tej szkoły, a co najważniejsze, do... Anna K. Karolina - opinia (1) Zdane za pierwszym razem Bardzo dziękuje P.Tomkowi za przygotowanie do... Karolina Arek - opinia (1) Uczyłem się w innej szkole jazdy ale wykupienie dwóch dodatkowych godzin... Arek Martyna - opinia (1) Super atmosfera. Każdemu polecam. Prawko zdane za pierwszym razem. Mateusz... Martyna Anonimowy - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem. W trakcie... Anonimowy Krzysztof - opinia (1) Polecam Pana Zbyszka bo bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu i zdałem... Krzysztof Małgorzata - opinia (1) Pan Zbyszek był mi polecany przez kilku z moich znajomych, co samo w sobie... Małgorzata