Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Karol - opinia (1) Super podejście do ucznia bardzo miła atmosfera. Za pierwszym razem miałem... Karol Anna K. - opinia (1) Dziękuję bardzo, że trafiłam do tej szkoły, a co najważniejsze, do... Anna K. Karolina - opinia (1) Zdane za pierwszym razem Bardzo dziękuje P.Tomkowi za przygotowanie do... Karolina
Arek - opinia (1) Uczyłem się w innej szkole jazdy ale wykupienie dwóch dodatkowych godzin... Arek Martyna - opinia (1) Super atmosfera. Każdemu polecam. Prawko zdane za pierwszym razem. Mateusz... Martyna Anonimowy - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem. W trakcie... Anonimowy Krzysztof - opinia (1) Polecam Pana Zbyszka bo bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu i zdałem... Krzysztof Małgorzata - opinia (1) Pan Zbyszek był mi polecany przez kilku z moich znajomych, co samo w sobie... Małgorzata Dominik - opinia (1) Godna polecenia, Pan Andrzej uczy bardzo dobrze, teoria zdana za pierwszym... Dominik Bezimienna - opinia (1) Najlepsze szkoła w trójmieście! Polecam wszystkich instruktorów szczególnie... Bezimienna Marta - opinia (1) Super instruktorzy ! Z ogromna wiedza która potrafią przekazać! Zdałam za... Marta Damian - opinia (1) Super jazda dobra nauka fajna atmosfera. Dobre wskazowki Damian Natalia - opinia (1) Czułam się swobodnie podczas jazd, 0 stresu i super instruktorzy. Jak coś źle... Natalia Karolina - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Profesjonalne podejście i świetna opcja... Karolina Kinga - opinia (1) Najlepsza szkoła w Gdyni!;) Każdemu bardzo polecam Kinga Marta - opinia (1) Egzamin zdany za drugim razem. Atmosfera, poziom nauczania i wskazówki na... Marta Anonimowy - opinia (1) Polecam szkółkę bardzo dobra nauka i sympatyczni ludzie Anonimowy Paweł - opinia (1) Polecam z całego serca super przygotowanie i atmosfera Paweł Oskar - opinia (1) Polecam z całego serca Bardzo miła atmosfera podczas wykładów Instruktorzy... Oskar Sylwia Iwanowska - opinia (1) Serdecznie polecam Naukę Jazdy Zbyszekpełen profesjonalizm,świetnie... Sylwia Iwanowska