Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Dominik - opinia (1) Godna polecenia, Pan Andrzej uczy bardzo dobrze, teoria zdana za pierwszym... Dominik Bezimienna - opinia (1) Najlepsze szkoła w trójmieście! Polecam wszystkich instruktorów szczególnie... Bezimienna Marta - opinia (1) Super instruktorzy ! Z ogromna wiedza która potrafią przekazać! Zdałam za... Marta
Damian - opinia (1) Super jazda dobra nauka fajna atmosfera. Dobre wskazowki Damian Natalia - opinia (1) Czułam się swobodnie podczas jazd, 0 stresu i super instruktorzy. Jak coś źle... Natalia Karolina - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Profesjonalne podejście i świetna opcja... Karolina Kinga - opinia (1) Najlepsza szkoła w Gdyni!;) Każdemu bardzo polecam Kinga Marta - opinia (1) Egzamin zdany za drugim razem. Atmosfera, poziom nauczania i wskazówki na... Marta Anonimowy - opinia (1) Polecam szkółkę bardzo dobra nauka i sympatyczni ludzie Anonimowy Paweł - opinia (1) Polecam z całego serca super przygotowanie i atmosfera Paweł Oskar - opinia (1) Polecam z całego serca Bardzo miła atmosfera podczas wykładów Instruktorzy... Oskar Sylwia Iwanowska - opinia (1) Serdecznie polecam Naukę Jazdy Zbyszekpełen profesjonalizm,świetnie... Sylwia Iwanowska Natalia Janowska - opinia (1) Najlepsi z najlepszych! Polecam serdecznie. Nauczą, opieprzą ale zrobią to... Natalia Janowska Kamila - opinia (1) Polecam w 100 % Najlepsza szkoła Trójmieście Świetna atmosfera połączona z... Kamila Julia - opinia (1) Serdecznie polecam Naukę Jazdy Zbyszek! Wykłady teoretyczne z panem Zbyszkiem... Julia Natalia - opinia (1) Bardzo polecam szkołę Pana Zbyszka. Kurs teoretyczny miałam w wersji online i... Natalia Beata - opinia (1) Polecam szkołę Pana Zbyszka. Wszyscy instruktorzy z którymi jeździłam byli... Beata Julia - opinia (1) Polecam : ) najlepsza szkoła jazdy. Profesjonalne podejście i przede... Julia Piotr - opinia (1) Polecam wszystko zdane za 1 razem. Mateusz najlepsza mordeczka za.....ty... Piotr Ania - opinia (1) Indywidualne podejście do każdego,co się bardzo ceni,miła atmosfera pod czas... Ania