Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Asia - opinia (1) Najlepsi z najlepszych goraco polecam . Asia Ewa - opinia (1) Polecam Nauke Jazdy Zbyszek poniewaz wyklady sa prowadzone w bardzo milej i... Ewa Beata - opinia (1) Polecam, polecam,polecam i jeszcze raz polecam!!!!! Zbyszek jest najlepszy!!!!! Beata
Wercia - opinia (1) Bardzo polecam. Instruktorzy zawsze radośnie i pozytywnie nastawieni,... Wercia Weronika - opinia (1) Serdecznie polecam, wszystko sprawnie i profesjonalnie. Bardzo mili i... Weronika Łukasz Banasiński - opinia (1) Do Nauki Jazdy Zbyszek zapisałem się po paru pozytywnych opiniach ze strony... Łukasz Banasiński Marcin - opinia (1) Polecam z całym sercem , kurs+egzamin 1,5 miesiąca i prawo jazdy w kieszeni :) Marcin Iga - opinia (1) Z całego serca polecam tę szkołę, konkretny kurs teoretyczny i jazdy w miłej... Iga Ilona - opinia (1) Najlepsza szkółka na świecie. Wszyscy instruktorzy bardzo cierpliwi,... Ilona Ttt - opinia (1) Wszyscy instruktorzy podchodzą do swojej pracy w bardzo dobry sposób. Są w... Ttt Kinga Frymark - opinia (1) Najlepszy ośrodek w Gdyni! Lepiej trafić nie mogłam. Wszyscy instruktorzy z... Kinga Frymark KatWie - opinia (1) Szczerze polecam Naukę Jazdy Zbyszek. Kurs podstawowy odbyłam z Panem... KatWie Antoni - opinia (1) Super przygotowanie i podejście do kursanta. Najlepsza szkółka w Gdyni Antoni Ewelina - opinia (1) Najlepsza szkoła w całym Trójmieście, chcesz zdać to tylko tutaj, Mateusz... Ewelina Klaudia - opinia (1) Polecam tą szkołę, pełen profesjonalizm i właściwie podejście do kursantów.... Klaudia Jakub - opinia (1) Profesjonalna szkoła i profesjonalni instruktorzy. Wszelkie podstawy bardzo... Jakub Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Zbyszek! Instruktorzy bardzo mili i... Natalia Joanna Szymańska - opinia (1) Pełen profesiolanism ludzie znajocy się na swoje robocie. Po prostu dziękuję. Joanna Szymańska Klaudia - opinia (1) Dziękuję za dobre przygotowanie do egzaminu i napewno będę polecać tą... Klaudia Klaudia - opinia (1) Szkoła wybrana z polecenia dwóch innych osób i był to bardzo trafny wybór.... Klaudia