Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Tomek - opinia (1) Polecam wszystkim którzy chcą nauczyć się jeździć i być dobrze przygotowanym... Tomek Iwona - opinia (1) Polecam każdemu tą szkole, super instruktorzy, którzy przygotowują konkret do... Iwona Dominika - opinia (1) Pan Zbyszek ma cudowne podejście do zestresowanych kursantów, cierpliwie... Dominika
Paulina J - opinia (1) Najlepsza szkoła, dużo cierpliwości i super atmosfera Paulina J Maciej - opinia (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście! :) Maciej Anna Sz - opinia (1) Świetna szkoła i idealne przygotowanie do egzaminu! Anna Sz Oskar - opinia (1) Bardzo dobrze prowadzony kurs teoretyczny i praktyczny. Polecam Oskar Agata - opinia (1) Polecam, szczególnie Pana Bartka. Rzetelne podejście do sprawy i dobre... Agata Paweł - opinia (1) Polecam serdecznie Szkołę Jazdy Zbyszek. Pan Zbyszek świetny instruktor,... Paweł Dorota - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę jazdy. Profesjonalizm, podejście... Dorota Magda - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam tą szkołę jazdy. Fenomenalne warunki do... Magda Krystian - opinia (1) Polecam każdemu kto chce szybko i bezproblemowo zdać prawo jazdy! :) Krystian Mirek - opinia (1) Gorąco polecam Naukę Jazdy Zbyszek. Miałem przyjemność być kursantem Pana... Mirek julia - opinia (1) Swietni i cierpliwi instruktorzy, zdane za pierwszym razem, polecam! julia Marta - opinia (1) Nauka na najwyższym poziomie! Polecam wszystkim niezdecydowanym. 10 lat po... Marta Monika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Pan Tomek bardzo dobry instruktor, cierpliwy,... Monika Dorota - opinia (1) Naprawdę polecam ! każdemu kto ma problem ze zdaniem praktycznego. Wiedza i... Dorota artur posmyk - opinia (1) Właśnie zdałem i jestem szczęśliwym posiadaczem prawka, to syn mnie namówił... artur posmyk Marianna K. - opinia (1) Jak najbardziej polecam tę szkółkę. Egzaminy teoretyczny i praktyczny zdałam... Marianna K. Kinga - opinia (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Zbyszkiem i jego synem. Rewelacyjni... Kinga