Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Aga - opinia (1) Bardzo polecam naukę jazdy Zbyszek . Super atmosfera. Prawko zdane za... Aga Mateusz - opinia (1) Masa wiedzy, połączona z przyjemnością. Egzamin zdany za pierwszym razem... Mateusz Jakub - opinia (1) fajna, miła atmosfera. polecam bardzo Jakub
Natalia M. - opinia (1) Polecam szkółkę oraz instruktora Tomka. Od przekroczenia progu biura po... Natalia M. M.M - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę nauka jazdy Zbyszek. Podejście do kursanta na medal,... M.M Kamila - opinia (1) Wszystkim, którzy się wahają przed wybraniem szkoły do nauki jazdy - polecam... Kamila Natalia - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy ,egzamin zdany za drugim razem . Pan... Natalia Patrycja - opinia (1) Polecam serdecznie. Miałam jazdy dodatkowe i zdałam za pierwszym razem. Patrycja Krystian - opinia (1) Z całego serca polecam pana Tomka, super gość. W zaledwie 10 godzin udało mi... Krystian Artur Rzepczyński - opinia (1) Polecam serdecznie, egzamin zdany za pierwszym razem Artur Rzepczyński Aga J. - opinia (1) Polecam szkołę nauki jazdy "Zbyszek".Fachowość,dyspozycja,miła... Aga J. Ania - opinia (1) Super atmosfera. Pan Zbyszek i Pan Mateusz mistrzostwo świata. Gorąco polecam Ania Adam Christow - opinia (1) Profesjonalizm i indywidualne podejście. Lekcje z odpowiednia doza luźnej... Adam Christow Mikołaj - opinia (1) Świetna szkółka. Oba egzaminy B i A2 zdane za pierwszym razem. Pan Tomek... Mikołaj Oliwier - opinia (1) Lepszej szkółki nie znajdziecie podejście wszystkich jest super, najwiecej... Oliwier Jakub - opinia (1) Genialna sprawa. Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Do tego rzeczowa i... Jakub Oliwia - opinia (1) Polecam z całego serca ! Bardzo Oliwia Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam, nauka w przyjaznej atmosferze, instruktorzy w zrozumiały... Natalia Ania - opinia (1) Fajni ludzie, miła atmosfera, a to bardzo ważne podczas nauki jazdy. Polecam Ania Kamila - opinia (1) Polecam ! Dobrzy instruktorzy, zdałam za 1 razem. Kamila