Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Mikita - ocena (1) Moje doświadczenie w szkole prawa jazdy jako cudzoziemca było bardzo... Mikita Katarzyna Kowalewska - ocena (1) Bardzo dobrze uczą, super atmosfera Katarzyna Kowalewska wiktoria - ocena (1) Cudowne miejsce, super zaangażowani instruktorzy pełni pasji z poczuciem... wiktoria
Tomasz - ocena (1) Super jazdy i bardzo mili instruktorzy. Polecam Tomasz Laura - ocena (1) Nauka jazdy nie tylko pod egzamin, lecz także życiowe podejście Podczas jazd... Laura Larysa Shemet - opinia (2) Z całego serca polecam! Egzamin zdany! Dziękuje bardzo Bartku za cierpliwość... Larysa Shemet Ania - opinia (2) Najlepsza szkoła jazdy na kategorie A w Gdyni. Mnóstwo ważnych informacji i... Ania Szymek Fronckiewicz - opinia (2) Nauczono mnie jazdy bezbłędnie zdałem egzamin cytuje egzaminatora jeździł pan... Szymek Fronckiewicz Mała Zuza - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy! Cudowny Pan Zbyszek, nieziemski instruktor!!! Zdany... Mała Zuza Natalia - ocena (1) Bardzo polecam!! Zdałam za pierwszym razem i najwięcej jeździłam z Panem... Natalia Marek Rudnicki - ocena (1) Nauka Jazdy Zbyszek posiada wykwalifikowaną kadrę, duży plac manewrowy z... Marek Rudnicki Agnieszka - opinia (1) Mogę polecić ze szczerego serca. Przyszłam z innej szkoły z chaotyczną i... Agnieszka Zuzanna Polańska - opinia (1) Bardzo miła atmosfera w szkółce, doświadczeni instruktorzy. polecam :)) Zuzanna Polańska Mateusz - opinia (1) Szkółka jazdy Zbyszek to naprawdę doskonałe miejsce do nauki jazdy. Chciałbym... Mateusz Oskar - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy jaka istnieje. Cała moja rodzina zdawała i... Oskar Oliwia - opinia (1) Polecam jazdy z panem Jackiem , bardzo dobrze przygotował mnie to egzaminu ,... Oliwia Oliwia - opinia (1) Polecam jazdy z panem Jackiem , bardzo dobrze przygotował mnie to egzaminu ,... Oliwia Maja B - opinia (1) Bardzo polecam naukę jazdy Zbyszek. Super instruktor, przesympatyczny ,... Maja B Asia - opinia (1) Super szkółka! Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdane za 1 razem.... Asia Tymon - opinia (1) Cóż więcej dodać, zdałem prawko za pierwszym razem dzięki Zbyszkowi Tymon